15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πίσω Σελίδες: Τι περιμέναμε δηλαδή να πει ο πρόξενος;

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Φαντάζεστε υπάλληλο διπλωματικού Σώματος να γύριζε στην Ελλάδα και να έλεγε οι Ουκρανοί έχουν στις τάξεις τους φασίστες, αυτοί κρατάνε τους αμάχους ως ασπίδα και κακώς στείλαμε όπλα στην Ουκρανία;

Επί μέρες ακούμε τον Μανώλη Ανδρουλάκη με βάση όσα έχουμε εμείς στο κεφάλι μας για αυτό τον πόλεμο, ενώ εκείνος κρατά ίσες αποστάσεις. (Και μόνο αυτό είναι είδηση σε μια χώρα που αποφάσισε ποια είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας, ακόμα και πριν από την ίδια την Ιστορία).

Πρώτα μας μίλησε για τα τάγματα του Αζόφ που τον τάιζαν (αν και δεν συμφωνεί μαζί τους). Ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ζελένσκι που ενδιαφέρθηκε για τον ίδιο και τους Έλληνες στη Μαριούπολη. Τσεκ η μία πλευρά (με τις παραφυάδες της).
Μετά μας μίλησε για τον λαμπρό ρωσικό πολιτισμό, για τα διαβάσματα και την κουλτούρα του. Για τον Τολστόι, τον Σοστακόβιτς και τον Αϊζενστάιν. (Εγκεφαλικό θα έπαθε η Μενδώνη).  Τσεκ και η άλλη πλευρά.

Και τα υπόλοιπα που είδε, είπε, θα τα πει εκεί που πρέπει. Σωστός… διπλωμάτης.

Μάριος Διονέλλης –  www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...