14.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Πίσω Σελίδες: Του εμβολίου το… κάγκελο

Ημερομηνία:

Πίσω Σελίδες με τον Μάριο Διονέλλη. Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Αυτούς με τα εμβόλια στην αρχή τους κάναμε Θεούς. Αν θυμάστε, βάλαμε και κάγκελα στις αποθήκες, αστυνομία, στρατό και πυροσβεστική να φυλάει και τις εταιρίες και τα εμβόλια να μην μας τα πάρει κανένας κακός… «τρομοκράτης».

Ενα μήνα μετά, η ίδια η Ευρώπη στέλνει τη βελγική αστυνομία να μπουκάρει στις αποθήκες της AstraZeneca για να δούμε αν μας λένε αλήθεια ότι δεν μπορούν να δώσουν όσα μας υποσχέθηκαν «λόγω προβλήματος στη γραμμή παραγωγής».

Την απάντηση την ξέρουμε ήδη. Λένε ψέματα και τα δίνουν αλλού επειδή έκαναν καλύτερες συμφωνίες με την Αγγλία, τον Καναδά κ.α. Ως απάντηση εμείς ετοιμαζόμαστε να απαγορεύσουμε τις εξαγωγές όσων εμβολίων παράγονται στο έδαφος της Ευρώπης. Φυσικά υπερασπιζόμαστε πάντα πως ο καπιταλισμός είναι το καλύτερο οικονομικό σύστημα και το αόρατο χέρι της αγοράς εγγυάται την επιβίωσή μας…

Οσο για τους χιλιάδες ανθρώπους που κινδύνευσαν χθες για να διαδηλώσουν κατά του νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη απαντάμε όπως ο Πικάσο: «Εσείς το κάνατε…»

www.pisoselides.gr

Η εκπομπή υπάρχει και στο MixCloud μετα τις 11 το πρωί:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...

Διαμαρτυρία γάλλων αγροτών έξω από το εξοχικό του Μακρόν: Άφησαν κοπριά κι ένα… φέρετρο

Στο στόχαστρο των γάλλων αγροτών που επίσης βρίσκονται στους...