36.6 C
Chania
Sunday, July 7, 2024

Παγκρήτιοι Εαρινοί Αγώνες στίβου

Ημερομηνία:

H Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ, με τη συνεργασία του Ε.Α.Κ.Η., στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνει «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥΣ ΕΑΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 στο ΣΤΑΔΙΟ «Ε-ΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με ώρα έναρξης 11.00.
Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές – αθλήτριες με δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ, αλλά και μαθητές – μαθήτριες ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ. Η συμμετοχή δηλαδή είναι ελεύθερη, με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες στους αγώνες να έχουν γεννηθεί τα έτη: – Παμπαίδες – Παγκορασίδες Β΄: 2000 – 2001  ΜΙΝΙ Παμπαίδες – Παγκορασίδες: 2002 – 2003 – 2004.

Με τη φροντίδα και ευθύνη των συλλόγων, των συνοδών και των γονέων τους, οι αθλητές θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών – τριών είναι υποχρεωτική και απο-τελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.
Σε κάθε περίπτωση όμως, για τα θέματα υγείας αυτών των αθλητών – τριών, είναι υπεύθυνος ο εκπρόσωπος του σωματείου και ο προπονητής που δηλώ-νουν αυτούς τους αθλητές ή οι συνοδοί των μαθητών – τριών και σε καμιά περίπτω-ση οι διοργανωτές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαζικό και το 2ο Pride στα Χανιά: “Δεν μας αρκεί ο νόμος αφού δεν μας χωράει ο δρόμος!” | Φωτός

Με ενθουσιασμό και δυναμικότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου...

Είδος προς εξαφάνιση τα σπίτια για φοιτητές – Οι τιμές στα Χανιά και άλλες φοιτητουπόλεις

Στη δυσκολότερη χρονιά των τελευταίων ετών εξελίσσεται η διαδικασία...

Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Σγουράκη

Το ύστατο χαίρε είπαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024...

5 προκατ αίθουσες για τα σχολεία του Δήμου Πλατανιά

Με τον δήμαρχο Πλατανιά, Γ.Μαλανδράκη συναντήθηκε η βουλευτής Χανίων...