Παγκρήτιος Διαγωνισμός Νέου Σεφ 2025: Το Ταλέντο της Κρητικής Γαστρονομίας στη Σκηνή της Ευρώπης

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης προσκαλεί νέους ταλαντούχους σεφ να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Νέου Σεφ 2025, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Κρήτη – Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026”.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές μαγειρικής και πρόσφατους απόφοιτους που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη, καλώντας τους να δημιουργήσουν μια καινοτόμο εκδοχή ενός παραδοσιακού κρητικού πιάτου. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στον διεθνή διαγωνισμό “European Young Chef Award 2025”, που διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών και Τουρισμού, τον Νοέμβριο του 2025 στην Καταλονία.

Διοργάνωση & Συνεργασίες

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και το Σωματείο Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών & Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας.

Υποβολή Υποψηφιοτήτων

📅 Προθεσμία συμμετοχής: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025
📌 Πληροφορίες & Υποβολή αιτήσεων: Επίσημος σύνδεσμος

Η Κρήτη ετοιμάζεται να αναδείξει το γαστρονομικό της μέλλον. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στην κορυφή;

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ζωντανό μάθημα δημοκρατίας»: Ο Γ. Παπανδρέου για την παρακαταθήκη του Σήφη Βαλυράκη

«Η δημοκρατία χρωστάει στον Σήφη Βαλυράκη», τόνισε ο Γιώργος...

ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: Η κατοικία από κοινωνικό δικαίωμα μετατρέπεται σε μέσο κοινωνικού αποκλεισμού

Η νέα ενδιάμεση έκθεση του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ «Η ελληνική Οικονομία και...

Αγρότες και εργαζόμενοι ν’ αξιοποιήσουν την πείρα των μπλόκων

Του Νεκτάριου Κοκολαντωνάκη Αποδείχτηκε πως επρόκειτο πράγματι για έναν σπουδαίο...