22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Παγκρήτιο Σιρκουί Αντρών & Γυναικών

Ημερομηνία:

Στην πόλη μας ταξιδεύει ο 3ος σταθμός του Παγκρήτιου Σιρκουί Αντρών & Γυναικών με το ενδιαφέρον να αναμένεται έντονο καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την τελική φάση για την οποία τα τελευταία εισιτήρια θα διεκδικηθούν στους αγώνες τους Σαββατοκύριακου. Η προκριματική φάση θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου (τεχνική σύσκεψη 14:45) ενώ οι αγώνες του κυρίως ταμπλό το Σάββατο και την Κυριακή 28 & 29 Ιουλίου.

Το τουρνουά θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την βοήθεια της μικρής Ραφαέλας. Για την ενίσχυσή της θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με δώρο ένα ala carte δείπνο για δύο άτομα στο roof garden στο ξενοδοχείο Almyrida resort. Τιμή κλήρου 5€.

Το Σάββατο 28 Ιουνίου το πρωί, πριν την έναρξη των αγώνων θα γίνει επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρησης Κρήτης αλλά και τον σύλλογο, στο ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort (ώρα προσέλευσης 9:30, ώρα έναρξης 10:00). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και τα θέματα είναι τα παρακάτω: Γενικές αρχές κανονισμών, Αλλαγές-ερμηνείες κανονισμών 2012, Επαφές με την μπάλα, Αποτύπωμα μπάλας.

Αγωνιστικά τώρα, το ταμπλό των αντρών θα είναι 16αρι ενώ των γυναικών 12αρι. Απευθείας στο ταμπλό θα προκριθούν 7 ομάδες αντρών και 5 γυναικών, σύμφωνα με την βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει στα προηγούμενα τουρνουά του Παγκρήτιου Σιρκουί. Η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα για 1 wild card σε κάθε κατηγορία.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 22:00 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας την οποία μπορείτε να βρείτε στο www.beachvolleychania.com. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν στην τεχνική σύσκεψη φωτοαντίγραφο του Δελτίου τους εφόσον πρόκειται για αθλητές, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσκομίσουν την Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας Αθλητή και παραστατικό ταυτοπροσωπίας. Όσοι έχουν καταθέσει τα παραπάνω δικαιολογητικά σε προηγούμενα φετινά τουρνουά δεν χρειάζεται να τα προσκομίσουν ξανά.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 10€ και θα παρέχεται: μπλουζάκι αγώνων, νερά και σάντουιτς για τους αθλητές και τις αθλήτριες του κυρίως ταμπλό, και για τις 2 μέρες των αγώνων. Οι μη Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες του κυρίως ταμπλό θα ενισχυθούν με 20€ για την διαμονή τους για το Σάββατο το βράδυ. Προτεινόμενο ξενοδοχείο: Nireas Hotel – Apartments. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nireashotel.gr ή στο 6955460270 και στο 2821031894.

Τέλος στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα φτάσουν στον τελικό θα μοιραστούν πλούσια δώρα:
1η θέση αντρών, 2 τριήμερα σε 2 δίκλινα στο ξενοδοχείο Sirios Village, προσφορά του Aptera Travel
2η θέση αντρών, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Kiani Beach Resort
1η θέση γυναικών, 2 δίκλινα από 1 διανυκτέρευση στο Thalassa Beach Resort
2η θέση γυναικών, 2 χτενίσματα/κουρέματα από τον κομμωτή της miss Κρήτη, Μ. Τσότρα, και 2 θεραπείες σώματος (μασάζ) στο Almyrida Resort Spa

Και στους 8 αθλητές/τριες των τελικών θα δοθούν αθλητικές τσάντες, προσφορά του Στάυρος Σπορ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Λασίθι

Στους δρόμους κατεβαίνουν για μία ακόμη φορά φορείς και...

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...