23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

“Παγώνει” η δωρεά της αδιάθετης ρακής για την παρασκευή αντισηπτικών λόγω επάρκειας οινοπνεύματος

Ημερομηνία:

“Παγώνει” προσωρινά η προσφορά ποσοτήτων αδιάθετης τσικουδιάς από τους Κρήτες αποσταγματοποιούς στις αρχές της χώρας για την παρασκευή αντισηπτικών.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Ηρακλείου Στάθη Φραγκιαδάκη, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Κοινοβουλίου Γιώργος Μυλωνάκης, που είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό των δωρεών, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Συλλόγου Τάσο Βρέντζο και τη διοίκηση ότι η προσφορά τους “παγώνει” λόγω της ύπαρξης μεγάλου αποθέματος σε οινόπνευμα που για την ώρα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε τους παραδοσιακούς αποσταγματοποιούς για την πρωτοβουλία τους και επισήμανε ότι θα ειδοποιηθούν αμέσως μόλις προκύψει ανάγκη.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ