23.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

ΠΑΕ Πλατανιάς: Ισόπαλοι (0-0) οι Νέοι με Παναχαϊκή

Ημερομηνία:

Χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Football League Νέων ΟΠΑΠ ανάμεσα σε Πλατανιά και Παναχαϊκή, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/2) το πρωί στο Εθνικό στάδιο Χανίων. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να σκοράρουν. Το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη είχε φάσεις κυρίως με τον Δρακάκη για να τα καταφέρει ενώ για την Παναχαϊκή, οι κυριότερές της ήταν δύο που σταμάτησαν στα δοκάρια του Κοκκαλά, με τον Ζέλιο στο 72ʼ και τον Μπουρλάκη στο 84ʼ.

Πλατανιάς (Νίκος Πασβάντης): Κοκκαλάς, Μαυρεδάκης, Μιχαήλ, Μπουρμπάκης, Πατρικάκης, Ροκάκης, Ντούπης (51ʼ Πατακάκης), Μπασιαδάκης (80ʼ Κωστόπουλος), Λίκας (61ʼ Λέττας), Βαγιωνάκης, Δρακάκης

Παναχαϊκή (Γιώργος Ασπρογέρακας): Κύργιος, Μάργαρης, Μιχαλόπουλος, Μπεσμίρ, Χούσα, Τζελάι (87ʼ Αναγνωστόπουλος), Ζέλιος, Κωτσόκολος, Ντεμάι, Μπουρλάκης, Σκιαδόπουλος (71ʼ Μπιλιάνης)

Διαιτητής: Μπερτάκης (Χανίων)

Βοηθοί διαιτητές: Διαμαντής, Βερυκάκη (Χανίων)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...