17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Πακιστάν: Οργή για τον βιασμό και τη δολοφονία της 8χρονης Madiha – Βγήκαν στους δρόμους και έστησαν οδοφράγματα ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ημερομηνία:

Ανατριχίλα στο Πακιστάν από τον βιασμό και τη δολοφονία της μικρής Madiha.Το κορίτσι ηλικίας περίπου 8 ετών βρέθηκε νεκρό και πεταμένο σε θάμνους.

Όπως αναφέρει η DailyMail, η μικρή εντοπίστηκε δολοφονημένη την Κυριακή, ενώ τα ίχνη της είχαν χαθεί από το σπίτι της την προηγούμενη ημέρα.

Όταν το άψυχο κορμάκι της μικρής εντοπίστηκε, η οικογένεια της καθώς και συγχωριανοί της, βγήκαν στους δρόμους και έστησαν οδοφράγματα ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών είναι δυστυχώς συχνό φαινόμενο στο Πακιστάν. Η νομοθεσία άλλαξε τον Ιανουάριο μετά από τα συνεχή κρούσματα που προκάλεσαν οργή και αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Αφορμή για τη νέα νομοθεσία ήταν η υπόθεση της 6χρονης Zainab Ansari που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στην πόλη Kasur το 2018. Το κορίτσι είχε βρεθεί πεταμένο στα σκουπίδια και ήταν το 12ο περιστατικό γύρω μόνο από τη συγκεκριμένη πόλη μέσα σε έναν χρόνο. Η υπόθεση της είχε σταθεί αφορμή για να ξεσπάσουν διαδηλώσεις στη χώρα…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ