24.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Παναχαϊκή – Πλατανιάς 0-1

Ημερομηνία:

Ποδαρικό με το… δεξί πραγματοποίησε στο νέο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ ο Πλατανιάς κερδίζοντας με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Αγυιάς την Παναχαϊκή, με τον Ιγκόρ Μιρτσέτα να υπογράφει αυτή την σπουδαία νίκη, που ιστορικά καταγράφεται ως η πρώτη για τη χανιώτικη ομάδα στη Βʼ Εθνική!

Το γκολ προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σέρβου μεσοεπιθετικού στο 10ο λεπτό όταν η μπάλα κατευθύνθηκε με έναν εντυπωσιακό τρόπο στα δίχτυα του ανήμπορου νʼ αντιδράσει, Μάλαρτζ. Η εμφάνιση του Πλατανιά ήταν εξαιρετική και παρά την πίεση που άσκησε η Παναχαϊκή, κυρίως στο βʼ ημίχρονο, μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και εντέλει να φύγει με τη νίκη από μία δύσκολη έδρα, διαμορφώνοντας την καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παναχαϊκή πέτυχε γκολ στο 67ʼ με τον Φουρτάδο αλλά ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ από τον διαιτητή Κατσικογιάννη ενώ λίγο αργότερα, ο Ηπειρώτης ρέφερι απέβαλλε έναν παίκτη από κάθε ομάδα. Στο 88ʼ με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιωάννου για την Παναχαϊκή και με απευθείας κόκκινη τον Μιρτσέτα στο 90ʼ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Τίμος Καβακάς επειδή παραβίασε τη διαχωριστική γραμμή του πάγκου του.

(73ʼ Κυβελίδης), Φούφουλας, Μιλοσέσκι (58′ Ατματζίδης), Μενδρινός, Ντίνας, Φουρτάδο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (80ʼ Μανουσάκης, 93′ Δρακάκης), Μαραγκουδάκης, Τσεσμελής (63′ Δράμι)

Διαιτητές: Αλ. Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Καραλής (Ηπείρου) – Χαρίσης (Γρεβενών), 4ος Σάμης (Ηλείας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου, Φούφουλας, Μενδρινός, Λαμπρόπουλος, Μάλαρτζ  /Παληγεώργος, Ναζλίδης, Γκονζάλες, Μιρτσέτα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 88′ Ιωάννου/ 90′ Μιρτσέτα

Καβακάς: «Συγχαρητήρια στα παιδιά!»

«Μετά από τέσσερις μήνες αναμονής, η ομάδα έπαιξε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Θα έλεγα ότι η έναρξη του πρωταθλήματος μάς βρίσκει πολύ ευχαριστημένους. Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά εξ ολοκλήρου! Κατέθεσαν ψυχή και ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ήταν πολύ προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ουσιαστικά, δεν απειληθήκαμε. Δεχθήκαμε μια πίεση στο βʼ ημίχρονο, λογικό είναι.

Συγχαρητήρια! Να χαρούμε σήμερα αλλά από αύριο θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...