14.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων: Όλοι οι Κρητικοί να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου για τη Μακεδονία

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων καλεί τους Κρητικούς να συμμετάσχουν στο νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 4 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

“Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων καλεί όλα τα κρητικά σωματεία και συλλόγους, όλους τους Κρητικούς και τις Κρητικές να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουάριου 2018 και ώρα 12.00 στο Σύνταγμα, όπου με βροντερή φωνή θα πούμε ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Καλούμε όσους αγαπούν την Ελλάδα, τη Μακεδονία και την ιστορία αυτού του τόπου, να είναι παρόντες σε αυτό το συλλαλητήριο περνώντας το μήνυμα σε όλη την οικουμένη, ότι σαν λαός δεν διαπραγματευόμαστε τα αυτονόητα!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αλλοτριώσει την ιστορία μας!

Δεν θα πουλήσουμε σε κανέναν την ιστορία μας!

Κρήτες και Κρήσσες!

Δεν θα τους περάσει! Δίνουμε ραντεβού στο Σύνταγμα, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, με τις σημαίες μας, τα λάβαρα μας, για να περάσουμε το μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να καπηλευτεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...