15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πανελλαδικό μέτωπο εναντία στις κατασχέσεις ετοιμάζουν οι έμποροι

Ημερομηνία:

Δράσεις ενάντια στις κατασχέσεις προγραμματίζουν οι έμποροι

Μέτωπο ενάντια στις κατασχέσεις και τη ρευστότητα της αγοράς ανοίγουν οι Έμποροι του Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα της Οικονομικής Κρίσης.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι έμποροι έχουν αρχίσει μια σημαντική προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί πολιτική λύση ενάντια στις κατασχέσεις των περιουσιών τους, αλλά και ενάντια στις πολιτικές των τραπεζών που έχουν μηδενίσει τη ρευστότητα. Οι έμποροι επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πανελλήνιο κίνημα από το Ηράκλειο και την Κρήτη που να διευρυνθεί σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να πείσει την κυβέρνηση να πάρει πολιτικά μέτρα, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Στο πλαίσιο αυτό, ευρεία σύσκεψη φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι με παραγωγικούς φορείς προκειμένου να βρεθεί μια λύση, αλλά και να οριστικοποιηθεί το κείμενο θέσεων και προτάσεων που θα φύγει από το Ηράκλειο σε ολόκληρη τη χώρα. Ο εμπορικός κόσμος ελπίζει πως την τελευταία στιγμή έστω θα μπορέσει να βρει την πολυπόθητη λύση που θα κρατήσει ζωντανό έναν κλάδο, ο οποίος έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια αντοχών του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...