20.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Πανικός στη λαϊκή: “Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα” λένε αυτόπτες μάρτυρες

Ημερομηνία:

Απίστευτες σκηνές έζησαν έμποροι και παραγωγοί στη λαϊκή αγορά της Θερίσου στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων και όπως λένε οι ίδιοι “από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα”, μετά την “τρελή πορεία” που κατέγραψε διασχίζοντας σχεδόν ολόκληρη την υπαίθρια αγορά ένα μαύρο αγροτικό 4Χ4.

Ο νεαρός οδηγός, ηλικίας 24 ετών, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, στην προσπάθεια του να φύγει από το σημείο όπου είχε παρκάρει επί της Λεβήνου, παρέσυρε στο πέρασμά του μία γυναίκα και δεκάδες πάγκους εμπόρων και παραγωγών προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Η γυναίκα που χτυπήθηκε από το μαύρο αγροτικό βρέθηκε στο οδόστρωμα, ωστόσο, δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λαϊκή αγορά παράσυρση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται η κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση του επόπτη της λαϊκής, ο οποίος θα υποβάλει και μήνυση σε βάρος του νεαρού οδηγού που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

“Αυτό που ζήσαμε ήταν σοκαριστικό” λένε στην κάμερα του Cretalive αυτόπτεις μάρτυρες. “Ούτε στις ταινίες δεν βλέπουμε τέτοια πράγματα. Διέσχισε σχεδόν ολόκληρη τη λαϊκή παίρνοντας παραμάζωμα τους πάγκους και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα” αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δείτε πως περιέγραψε το πρωτοφανές περιστατικό ένας από τους μάρτυρες:

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι ο νεαρός οδηγός απομακρύνθηκε από τον χώρο της λαϊκής αγοράς και έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Γαζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα.

Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου σε συνεργασία με το Α Αστυνομικό Τμήμα. Η δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του 24χρονου συλληφθέντα για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης αλλά και για φθορές.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...