26.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Παπαδιά κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον ιερέα σύζυγό της!

Ημερομηνία:

Ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλε γυναίκα παπά καθώς αυτή συνοδευόταν ακόμα και με δημόσιους εξευτελισμούς και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο ekklisiaonline.gr, ο κληρικός πήγε στο σπίτι της μητέρας της 46χρονης με πρόσχημα ότι επιθυμεί να μιλήσουν για ένα θέμα του παιδιού τους, το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Έπειτα από λίγη ώρα συζήτησης ο ιερέας είπε στην 46χρονη να επιστρέψει στο σπίτι τους και να πάρει πίσω τις καταγγελίες που έχει κάνει εναντίον του. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την χαστούκισε με δύναμη, την έριξε στο πάτωμα και την πίεζε με το πόδι του στον λαιμό. Η 46χρονη ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις της και μόνο τότε σταμάτησε ο ιερέας ο οποίος έντρομος τράπηκε σε φυγή ενώ η μητέρα και ο γιος του θύματος κάλεσαν ασθενοφόρο.

Η 46χρονη διακομίστηκε στα επείγοντα όπου διαπιστώθηκαν μώλωπες και κακώσεις και επέστρεψε σπίτι της μητέρα της.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ