27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Παππάς για Πολάκη: Ουδείς μπορεί να βάζει βέτο για το ποιος μπαίνει στα ψηφοδέλτια

Ημερομηνία:

«Κυβέρνηση νικητών φοβάται να μην γίνει, η ΝΔ έχει porte-parole τον Καρατζαφέρη. Προσπαθεί να μαζέψει τα ακροδεξιά αμάζευτα και προφανώς φοβάται μην υπάρξει η συσπείρωση προοδευτικών δυνάμεων» πρόσθεσε.

«Οι πολίτες που αισθάνονται κεντρώοι έχουν μια καθαρή επιλογή μπροστά τους να έρθουν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκτήσει η χώρα κυβέρνηση από την Δευτέρα το πρωί» σχολίασε ο κ. Παππάς.

«Τους πρωθυπουργούς πρέπει να τους βγάζει ο λαός. Ο κ. Ανδρουλάκης δικαιούται να έχει την πολιτική που θεωρεί ότι θα μεγιστοποιήσει την πολιτική επίδοση του κόμματος, αλλά θα κρίνει ο λαός» απάντησε αναφορικά με τη θέση Ανδρουλάκη «Ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας γιατί απέτυχαν».

Ερωτηθείς για τον Παύλο Πολάκη και την κόντρα που προέκυψε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «αυτά είναι ματς που δεν πρέπει να ξεκινάνε και πρέπει γρήγορα να λήγουν. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπους εντός των οργάνων να διαβουλευόμαστε. Υποκείμεθα όλοι στις συλλογικές αποφάσεις. Έχει ένα θετικό αποτύπωμα αυτή η συζήτηση διότι ουδείς μπορεί να βάζει βέτο για το ποιος μπαίνει στα ψηφοδέλτια. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να είναι πλούσια».

real.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η μεγάλη αντισεισμική άσκηση – Ήχησε το 112 | Φωτός

Με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας ξεκίνησε σε Ηράκλειο και Λασίθι η δεύτερη μέρα...