18.2 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Παράνομοι παρκαδόροι και στο πάρκινγκ επί της Πειραιώς

Ημερομηνία:

Εδώ και χρόνια υπήρχαν παράνομοι παρκαδόροι στην πλατεία Μαρκοπούλου, όμως με το κυκλοφοριακό χάος και την έλλειψη χώρων πάρκινγκ στα Χανιά παράνομοι παρκαδόροι έκαναν την εμφάνισή τους και στους χώρους πάρκινγκ δεξιά επί της οδού Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα δύο άτομα κατηύθηναν άτομα – στην πλειοψηφία τους τουρίστες – να παρκάρουν ακόμα και όταν αυτοί δεν ζητούσαν καμία βοήθεια και μετά έσπευσαν να ζητήσουν λεφτά.

Μήπως τώρα που είναι ακόμα νωρίς κάτι πρέπει να γίνει;

 

 

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπερπλεονάσματα για τους λίγους, σιωπή για τους φίλους, λιτότητα για όλους

Της Ιωάννας Λιούτα Η κυβέρνηση μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη. Την ώρα...

Βορίζια: έρχεται κλιμάκιο από την Αθήνα για να κάνει «φύλλο και φτερό» το 4χ4, στο οποίο ξεψύχησε ο 39χρονος Φανούρης

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ειδικότερα...

Βαρύ πένθος για την απώλεια του Μανώλη Κουμαντάκη – “Βροχή” τα συλλυπητήρια μηνύματα

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αναπάντεχης απώλειας...