22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ: Η στάθμευση των αεροπλανοφόρων στη Σούδα αποδεικνύει την εμπλοκή της χώρας σε επικίνδυνους σχεδιασμούς

Ημερομηνία:

Το παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Η στάθμευση των Νατοϊκών αεροπλανοφόρων στην Σούδα και στο Φάληρο δείχνει την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας. Η Ελληνική Κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα έχουν συμφωνήσει να εμπλακεί η χώρα μας σ’ αυτούς τους επικίνδυνους Νατοϊκούς σχεδιασμούς που θα μπορούσε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα, έχοντας υπόψιν και την συμμετοχή Ελλήνων στρατιωτικών συμβούλων αλλά και την δήλωση της Ρωσίας για τις χώρες που συμμετέχουν.

Τυχοδιωχτική και επικίνδυνη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την επιλογή. Για τον λαό μας δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Καμία εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

Έξω οι βάσεις από την χώρα μας.

Το παράρτημα Χανίων

Της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ