ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΜΕΝΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΥΘΗΜΝΑΣ, ΚΑΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΩΝ ΡΟΥΜΑΤΩΝ, ΜΕΣΚΛΩΝ
Οι Αγροτικοί Σύλλογοι πρώην Δήμου Αρμένων και Μύθημνας, Κάινας, Παλαιών Ρουμάτων και Μεσκλών οργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη στις 9 το πρωί στα Γραφεία της ΔΕΗ στην περιοχή Λίμνη Τσόντου στα Χανιά. Να απαιτήσουμε από τη διεύθυνση της ΔΕΗ να πληρώσουμε το κανονικό λογαριασμό χωρίς το χαράτσι. Να παραδώσουμε τις αποδείξεις πληρωμής μέσω τραπέζης, συνημμένες με την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν πληρώσαμε το χαράτσι.
Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους αγρότες να καταβάλουν το ποσό που αντιστοιχεί στο ηλεκτρικό ρεύμα στα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής της ΔΕΗ και των τραπεζών (ATM), χωρίς να καταβάλουν το ποσό που αντιστοιχεί στο χαράτσι.
Να οργανωθούμε σε κάθε χωριό
Να μην επιτρέψουμε στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε σπίτι αγρότη.
Έχουμε ήδη χρεοκοπήσει
Να τα πάρουν από την πλουτοκρατία
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.