17.1 C
Chania
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026

Παράταση προθεσμίας στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών»

Ημερομηνία:

Την παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων/ενισχύσεων στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών», στο οποίο συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης, αποφάσισε το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.Συγκεκριμένα παρατείνεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr, www.ependyseis.gr/mis) μέχρι και τις 10.05.2013 και ώρα 17:00. Μετά τη λήξη της ημερομηνίας της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων δεν γίνεται αποδεκτή καμία υποβολή προτάσεων. Οι Προτάσεις (Φάκελοι Υποψηφιότητας) πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν και σε έντυπη μορφή (ένα αντίγραφο), το αργότερο σε δέκα (10) ημέρες (ημερολογιακές) μετά την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων σε έναν από τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΕΦΕΠΑΕ τηλ. 210 – 6985210, στο Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑΕ τηλ. 8011136300 καθώς επίσης: Αναπτυξιακή Κρήτης: τηλ. 2810 302400, και Γραφείο Ενημέρωσης Επενδυτών Περιφέρειας Κρήτης τηλ.  2813 410145.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη 42χρονος στο Ρέθυμνο με πάνω από 75 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη 42χρονος στο Ρέθυμνο για παράνομη εμπορία κάνναβης. Κατασχέθηκαν 817 συσκευασίες με πάνω από 75 κιλά κάνναβης άνω του ορίου THC από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης: 285 παραβάσεις σε 435 οχήματα

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στον ΒΟΑΚ: 285 παραβάσεις σε 435 οχήματα στις 13/03/2026. Κυριότερες παραβάσεις: μη τήρηση απόστασης ασφαλείας, αντικανονικοί ελιγμοί και μη χρήση ζώνης.

Συλλήψεις σε Κρήτη για ναρκωτικά και κλοπές

Συλλήψεις σε Κρήτη: Τέσσερις αλλοδαποί στα Χανιά για κοκαΐνη και κάνναβη, 61χρονη στο Ρέθυμνο και 52χρονος στο Λασίθι για κλοπές. Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.