16.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

«Παρέλαση» σκάουτς ομαδών του ΝΒΑ στην Κρήτη για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19

Ημερομηνία:

Η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Για τις επόμενες μέρες στα παρκέ της Κρήτης αναμένεται να βρεθούν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του «αύριο» και ήδη τοπ ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Τόσο στο κλειστό «Δύο Αοράκια», όσο και στο κλειστό του Πανεπιστημίου του Ηρακλείου αναμένεται να πάρουν θέση σκάουτς από πολλές ομάδες του ΝΒΑ, οι οποίες παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς.

Ήδη, μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο παιχνίδι της Κίνας με την Σερβία πήραν θέση στα «Δύο Αοράκια» σκάουτς των Σικάγο Μπουλς, των Σακραμέντο Κινγκς και των Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους Μάρκο Πετσάρσκι και Φιλίπ Πέτρουσεφ να βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθούν στην Κρήτη και σκάουτς των Μπόστον Σέλτικς, των Σάρλοτ Χόρνετς, των Ντένβερ Νάγκετς, αλλά και αρκετών ακόμα ομάδων, θέλοντας να εντοπίσουν μελλοντικούς στόχους για τις ομάδες τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Τάφοι με εκατοντάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κοντά...

Συγκινεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη γιορτή της μητέρας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη γιορτή της...

Μυλοπόταμος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε...