32.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στην Football League για τον Καμαρά

Ημερομηνία:

Παρέμβαση στα γραφεία της Football League και την πειθαρχική επιτροπή πραγματοποίησε το τμήμα αθλητισμού και το τμήμα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα εκδικάζονταν η κλήση σε απολογία του παίκτη της Λαμίας Τζον Καμαρά για το μήνυμα που έγραφε στην μπλούζα του «Είμαστε Δυτικο – Αφρικανοί όχι ιοί».Η υπόθεσή του Τζον Καμαρά πήρε αναβολή και θα εκδικαστεί σε επόμενη συνεδρίαση. Ωστόσο, η αντιπροσωπεία των τμημάτων Αθλητισμού και δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε παρέμβαση παραδίδοντας ψήφισμα τόσο στους δικαστές του πειθαρχικού, όσο και στην διοργανώτρια αρχή, ζητώντας να μην τιμωρηθεί ο παίκτης καθώς ο ίδιος έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς και δεν ήταν αυτός που δυσφήμισε το άθλημα.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε επαφή και με τον πρόεδρο της Λίγκας, Σπύρο Καλογιάννη. «Αν ένα περιστατικό αναφερθεί στο φύλλο αγώνα τότε αυτομάτως ο παίκτης καλείται σε απολογία  χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα τιμωρηθεί. Η άποψή μου είναι πως δεν θα έχει πρόβλημα αλλά ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος από τον ΚΑΠ. Δεν είμαστε ρατσιστές, την ημέρα που η Λαμία πήρε αυτή την απόφαση για τον παίκτη, εγώ ο ίδιος τους τηλεφώνησα» σημείωσε ο Σπύρος Καλογιάννης.

Η Μάνια Μπαρσέφσκι εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε, ωστόσο, τον πρόεδρο της Λίγκας και γενικώς την διοργανώτρια αρχή να πάρει πολιτική θέση για το ζήτημα. «Ο παίκτης έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς και τώρα καλείται και σε απολογία, οφείλετε ως ομοσπονδία να πάρετε πολιτική θέση για το ζήτημα, βλέπουμε τι συμβαίνει στα γήπεδα με τις ρατσιστικές και φασιστικές συμπεριφορές που παρουσιάζονται».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Καλογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα θέσει το θέμα στο επόμενο συμβούλιο της Football League… «Δεν μπορούμε να καταργήσουμε τον ΚΑΠ αλλά θα πάρουμε θέση» υποστήριξε.

tvxs.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ