23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παρίσι: Ανατριχιαστική ομολογία για τη δολοφονία της Λόλα – Τη βίασε, τη σκότωσε και ήπιε το αίμα της!

Ημερομηνία:

Σοκαρισμένη είναι η γαλλική κοινή γνώμη από τη φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας της 12χρονης Λόλα.

Το κορίτσι βρέθηκε κατακρεουργημένο σε ένα μπαούλο και από τις αρχές συνελήφθη μια 24χρονη άστεγη γυναίκα.

Η 24χρονη Dahbia Β, με καταγωγή από την Αλγερία και «ακραία ψυχολογικά προβλήματα», ομολόγησε τελικά τον βασανισμό, τον βιασμό και την αποτρόπαια δολοφονία του κοριτσιού ενώ φαίνεται να είπε στις αρχές ότι ήπιε και το αίμα του παιδιού!

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι εισαγγελικές Αρχές είπαν ότι, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η συλληφθείσα διατύπωσε πολλούς διαφορετικούς ισχυρισμούς, πότε παραδεχόμενη και πότε αρνούμενη τα γεγονότα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από γαλλικά μέσα, η 24χρονη φέρεται να παραδέχτηκε ότι παρέσυρε το παιδί από το ασανσέρ μέχρι το διαμέρισμα της αδελφής της, στο οποίο διανυκτέρευε κάποιες φορές. Εκεί αφού ζήτησε από την μικρή να κάνει ντους, στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά.

«Την έπιασα από τα μαλλιά. Έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Είχα οργασμό» φέρεται να είπε η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το Europe 1.

Τρομακτική απάθεια

Η 24χρονη έβαλε μια ταινία στο πρόσωπο του παιδιού και εκείνο πέθανε από ασφυξία. Τότε, με συγκλονιστική απάθεια, πήρε έναν καφέ και άκουσε μουσική πριν κατακρεουργήσει το πτώμα.

Όπως φέρεται να ομολόγησε, στη συνέχεια με αιχμηρό αντικείμενο χτύπησε το σώμα του νεκρού παιδιού μέχρι που σχεδόν το αποκεφάλισε…

Και σαν να μην έφτανε τόση φρίκη, έβαλε το αίμα της σε μπουκάλι και το ήπιε…

«Δεν μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύοΚι εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου», φέρεται να είπε η Dahbia Β στις αρχές όταν κατά την ανάκριση της έδειξαν τη φωτογραφία του παιδιού…

"google ad"

Φρίκη χωρίς τέλος

Η μαθήτρια βρέθηκε δεμένη μέσα σε μια πλαστική βαλίτσα στην αυλή ενός κτιρίου κοντά στο σπίτι της. Το σώμα της ήταν ακρωτηριασμένο και οι αριθμοί 1 και 0 βρέθηκαν γραμμένοι σε post-it στα πέλματά της, σύμφωνα με το BBC. Λίγη ώρα πριν το έγκλημα κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει τη φερόμενη δολοφόνο και το θύμα να μπαίνουν στο κτίριο όπου ζούσε η 12χρονη με τους γονείς της, στα βορειοανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Η ύποπτη καυχιόταν ότι πουλούσε ανθρώπινα όργανα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το κορίτσι οδηγήθηκε στο υπόγειο του κτιρίου όπου βασανίστηκε, βιάστηκε, και στραγγαλίστηκε, προτού της κόψουν τον λαιμό… Η ύποπτη πιστεύεται ότι υποφέρει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ζούσε στον δρόμο αλλά είχε συγγενείς και φίλους στο Παρίσι», αναφέρει πηγή με γνώση της έρευνας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο καβγάς με τη μητέρα του παιδιού

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Dahbia Β φέρεται να είχε τσακωθεί στο παρελθόν με τους γονείς της μικρής Λόλα, όταν είχε προσπαθήσει να μετακομίσει στο διαμέρισμα της αδελφής της, το οποία βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το δικό τους σπίτι.

Η μητέρα της Λόλα- που με τον σύζυγό της διαχειρίζεται διάφορα κτίρια στη χώρα – είχε αρνηθεί να δώσει στην 24χρονη την κάρτα που θα της εξασφάλιζε πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους.

Μάλιστα, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 24χρονη, που αντιμετωπίζει «ακραία ψυχολογικά προβλήματα», να μπέρδεψε τη 12χρονη με τη μητέρα της…

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...