19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Παραίτηση και αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και της Υπεύθυνης Νεολαίας Κρήτης κ. Ελένης Τζαμαντάκης

Ημερομηνία:

Και η Χανιώτισσα Υπεύθυνη Νεολαίας Κρήτης κ. Ελένη Τζαμαντάκη κατέθεσε την παραίτησή της και αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά τη μνημονιακή στροφή του κόμματος. Είναι η δεύτερη παραίτηση μέσα σε λίγες ώρες αφού είχε προηγηθεί αυτή του υποψήφιου βουλευτή Χανίων Παντελή Καπαρουδάκη.

Δείτε τι γράφει σε σχετικό της μήνυμα:

Αφού ευχαριστήσω τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ. Πάνο Καμμένο, για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Υπεύθυνη Νεολαίας Κρήτης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θέλω να δηλώσω:

Στρατεύτηκα στο Κίνημα των ΑΝΕΛ επειδή συναρπάστηκα από τον φλογερό πατριωτικό λόγο του Πάνου Καμμένου και επειδή με ενέπνευσε η Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος, που είχε σαν στόχο και σκοπό τον αγώνα για την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, την κατάργηση των επαίσχυντων μνημονίων, την αποκατάσταση Δημοκρατίας και την τιμωρία των ενόχων. Μετά τα τελευταία γεγονότα με την ψήφιση του τρίτου και απεχθέστερου μνημονίου, διαπίστωσα ότι είναι πλέον είναι αδιαμφισβήτητο πως το κόμμα των ΑΝΕΛ κατέστη ανακόλουθο και εκ διαμέτρου αντίθετο σε όλα τα παραπάνω.

Για τον λόγο αυτό, παραιτούμαι από Υπεύθυνη Νεολαίας Κρήτης, αλλά αποχωρώ και από μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Λυπάμαι πολύ, αλλά το όνομα των προγόνων μου είναι γραμμένο στην ιστορία, ως αγωνιστές της Αντίστασης κατά των Γερμανών κατακτητών και δεν θα μπορούσα με τίποτα να το αμαυρώσω, με το να γίνω συνεργάτης τους.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν το έργο της νεολαίας και εύχομαι σύντομα να δούμε την πατρίδα μας ελεύθερη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...