15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΟΑΚ ο Λευτέρης Κοπάσης λόγω υποψηφιότητάς του στις δημοτικές εκλογές στα Χανιά

Ημερομηνία:

Επιστολή παραίτησης από τη θέση του ως προέδρου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης παρέδωσε στον υφυπουργό Υποδομών ο Λευτέρης Κοπάσης, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κώλυμα εκλογιμότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως ο Λευτέρης Κοπάσης ήδη από την Άνοιξη είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών των Χανίων στις δημοτικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή παραίτησης αναφέρει :

Αξιότιμοι κύριε Υπουργέ Κωνσταντίνε Καραμανλή, κύριε Υφυπουργέ Γιώργο Καραγιάνννη

παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από την θέση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στην οποία είχα οριστεί σύμφωνα με το δικό σας ΦΕΚ 234/1Απρ2020 (τεύχος ΥΟΔΔ) αρΔ4δ/80348, καθώς συνιστά κόλλημα εκλογιμότητας κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της παρ 5, αρθρ 5, Ν.4804/21.

Με την πεποίθηση ότι από την θέση του Προέδρου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου κατέβαλα την μέγιστη προσπάθεια στην εκπλήρωση των κοινών στόχων, σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Επίσης ελπίζω να συνεχίσουμε και στο μέλλον να συμπράττουμε, σε μια περίοδο που καταγράφονται τα σημαντικότερα έργα υποδομής στην Κρήτη, ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι δυνατότητες του Οργανισμού στον οποίο παραμένω πλέον ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc με 30 χρόνια εμπειρίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η θητεία μου ως ο πρώτος Διευθύνων Σύμβουλος του νεοσυσταθέντος Ο.Α.Κ.αε, μετά την συγχώνευση των Ο.Α.ΔΥ.Κ. και Ο.ΑΝ.Α.Κ. και την μεταφορά των αρμοδιοτήτων των έργων και των εργαζομένων των ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ και ΕΥΔΕ Αποσελέμη σύμφωνα με τον ιδρυτικό Ν.4138/13 όταν κατέστη ο σημαντικότερος Αναπτυξιακός Οργανισμός της Κρήτης”.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ