20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Παραμένει στην Α2 ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES

Ημερομηνία:

Στην ισοβαθμία και στη διαφορά τερμάτων με το 1ο Καλαμάκι κρίθηκε η άνοδος για τη 2η θέση, με τον Υδραϊκό να έγινε έτσι η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την Α1. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES έχασε έτσι στην κυριολεξία στις λεπτομέρειες την άνοδο, τερματίζοντας στην 3η θέση κι ως εκ τούτου και τη νέα σεζόν θα πάρει ξανά μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Ν.Ο.Χ. έκανε μια σπουδαία προσπάθεια τόσο στη διάρκεια του α’ όσο και στον β’ γύρο, αγωνιζόμενος με εξαίρεση τον επί σειρά ετών αρχηγό του Μανούσο Βιζυράκη και τον έμπειρο Στράτο Λεβεντάκη, με παιδιά από το τμήμα των Νέων-Ανδρών και το Εφηβικό, τα οποία σημείωσαν εξαιρετικές εμφανίσεις στέλνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον το δικό τους όσο και για την ανδρική ομάδα πόλο.

 Αναλυτικά, η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Ν.Ο. Καλαμακίου 30

2. Υδραϊκός 19

3. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 19

4. ΟΥΚ Βόλου 10

5. Ν.Ο. Πατρών 10

6. Ν.Ε. Λαμίας 0
Η ομάδα των Μαχαίρα-Ζαγουράκη είχε την ατυχία να χάσει, στο καθοριστικότερο ματς όπως εξελίχτηκε η σειρά, από τον Υδραϊκό που κέρδισε με 4 γκολ διαφορά (13-9), όσο και ο Ν.Ο.Χ. στο αντίστοιχο ματς του α’ γύρου. Η άνοδος κρίθηκε έτσι στη διαφορά των γκολ με το πρώτο Καλαμάκι, με τον Υδραϊκό να έχει μικρότερη απ’ ό,τι η χανιώτικη ομάδα κι έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί στις πισίνες της Α1.

Αναλυτικά:

6η αγωνιστική

Ν.Ο. Καλαμακίου-Υδραϊκός 8-7

Ν.Ε. Λαμίας-ΟΥΚ Βόλου 7-9

Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 7-8

"google ad"

Τα 8λεπτα: 0-1, 3-1, 2-3, 2-3

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Κοκονάς 1, Σαρτζετάκης 3, Παπαδόπουλος 1, Παπασηφάκης, Μυγιάκης, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης, Σολογάνης, Βιζυράκης 2, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης 1, Χατζηιωάννου.

7η αγωνιστική

Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Καλαμακίου 4-11

ΟΥΚ Βόλου-Υδραϊκός 8-14

Ν.Ε. Λαμίας-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 5-13

Τα 8λεπτα: 0-2, 2-3, 2-5, 1-3

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης 3, Παπαδόπουλος 1, Παπασηφάκης 3, Μυγιάκης 1, 1, Μπιτσάκης, Σολογάνης, Βιζυράκης 2, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης 2, Χατζηιωάννου.

8η αγωνιστική

Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ε. Λαμίας 6-15

Ν.Ο. Καλαμακίου-ΟΥΚ Βόλου 12-7

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-Υδραϊκός 9-13

Τα 8λεπτα: 2-3, 3-5, 1-1, 3-4

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Κοκονάς 2, Σαρτζετάκης 1, Παπαδόπουλος 1, Παπασηφάκης 3, Μυγιάκης, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης, Σολογάνης, Βιζυράκης 1, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης 1, Χατζηιωάννου.

9η αγωνιστική

Ν.Ε. Λαμίας-Ν.Ο. Καλαμακίου 5-15

Ν.Ο. Πατρών-Υδραϊκός 8-14

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-ΟΥΚ Βόλου 13-8

Τα 8λεπτα: 1-2, 3-3, 5-3, 4-0

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης 1, Παπαδόπουλος 2, Παπασηφάκης 6, Μυγιάκης 1, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης, Σολογάνης, Βιζυράκης 3, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης, Χατζηιωάννου.

 10η αγωνιστική

Υδραϊκός-Ν.Ε. Λαμίας 10-4

ΟΥΚ Βόλου-Ν.Ο. Πατρών 10-8

Ν.Ο. Καλαμακίου-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 11-6

Τα 8λεπτα: 2-1, 1-2, 3-1, 5-2

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης 3, Παπαδόπουλος 1, Παπασηφάκης, Μυγιάκης, Χατζηδάκης, Μπιτσάκης, Σολογάνης, Βιζυράκης 2, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης, Χατζηιωάννου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...