14.8 C
Chania
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Παραμονή Χριστουγέννων στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων και στα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας ο Δήμαρχος Χανίων | Φωτός

Ημερομηνία:

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος” και συγκεκριμένα την Παιδιατρική Κλινική επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, την παραμονή των Χριστουγέννων (Δευτέρα, 24/12), συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Σαρικάκη, τον Πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσο Φοβάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ΔΟΚΟΙΠΠ.

Τον Δήμαρχο Χανίων υποδέχτηκε ο Αναπληρωτής Δ/κτής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Ζουρίδης. Ο κ. Βάμβουκας επισκέφτηκε την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στο προσωπικό αλλά και “ταχεία ανάρρωση” στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική καθώς επίσης και στους γονείς τους. Μάλιστα, τόσο ο Δήμαρχος Χανίων, όσο και τα στελέχη του ΔΟΚΟΙΠΠ προσέφεραν δώρα και κάρτες στα παιδιά και στο προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών  Ελευθερία Αλιφιεράκη, επισκέφθηκαν τα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας “Ο Άγιος Νικόλαος”, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη διοίκηση, το προσωπικό και εθελοντές του Συλλόγου και να αφουγκραστούν τις ανησυχίες τους. Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε ότι “ο Δήμος Χανίων στηρίζει τα Συσσίτια όπως και τις υπόλοιπες δομές και αποτελεί προτεραιότητα του, η περαιτέρω ενίσχυσή τους για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους”.

Ενδιάμεσα, στελέχη του ΔΟΚΟΙΠΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μανούσο Φοβάκη επισκέφτηκαν το Κ.Η.Φ.Η. Ελ. Βενιζέλου όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και δώρα με τους ηλικιωμένους αλλά και με το προσωπικό του συγκεκριμένου κέντρου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η πλήρης αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά πλήρη αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, μετά από επιστολή του δημάρχου για προβλήματα στον ΕΛΓΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το 17ο Ιστορικό Circuit

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά την Κυριακή 3/5/2026 λόγω του 17ου Ιστορικού Circuit. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Τζανακάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Ι. Σφακιανάκη.

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural για τα «Έξυπνα Χωριά»

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural στη Βάλμιερα Λετονίας, για τα Έξυπνα Χωριά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υπαίθρου.

Με επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα ΠΟΠ η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες, αναδεικνύοντας προϊόντα ΠΟΠ όπως Γραβιέρα, Ξυνομυζήθρα, Πηχτόγαλο και Πευκοθυμαρόμελο.