29.8 C
Chania
Sunday, June 23, 2024

Παραχωρήθηκε και επίσημα στο Υπουργείο Υγείας το παλιό αστυνομικό τμήμα για χρήση ως Περιφερειακό Ιατρείο

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης επισκέφθηκε το Σάββατο το Περιφερειακό Ιατρείο Κολυμβαρίου, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και τους ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης του οικήματος του παλιού αστυνομικού τμήματος στο Υπουργείο Υγείας.
Η παραχώρηση, ικανοποιεί αίτημα της τοπικής κοινωνίας από καιρό διατυπωμένο, και έγινε δυνατή μετά από προσπάθειες μηνών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν θετικά με την υπογραφή την περασμένη Παρασκευή της σχετικής απόφασης από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Η απόφαση  υπεγράφη μετά από την ολοκλήρωση μιας μακράς σειράς διοικητικών διαδικασιών, με τη συνεργασία των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, της ΕΤΑΔ, της ΔΥΠΕ  Κρήτης και του Δήμου Πλατανιά.
Ο Μ.Βολουδάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κατοίκους της περιοχής, εξέφρασε ευχαριστίες προς  το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Μάκη Γούναρη και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ.Γρ.Δούνη  για τη συμβολή τους στην υπέρβαση των πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων που παρουσιάσθηκαν όλο το διάστημα της σχετικής προσπάθειας, και τα οποία αποτυπώνονται στη μακρά αλληλουχία προαπαιτούμενων αποφάσεων και διοικητικών πράξεων που μνημονεύονται στην απόφαση παραχώρησης.
Το παλιό αστυνομικό τμήμα θα χρησιμοποιείται στο εξής νομίμως ως Περιφερειακό Ιατρείο,  χωρίς καταβολή ενοικίου στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τελικά, είναι βαρβαρότητα το σούβλισμα του ταύρου;

Προκαλεί αντιδράσεις η εικόνα του ταύρου που σουβλήθηκε στα...

“Άσπρισαν” από το χαλάζι τα ορεινά Τρικάλων – Απίστευτες εικόνες

Μπορεί ο υδράργυρος να κινείται σε όλη τη χώρα...

Τραγωδία στο Ζούμπερι: 37χρονος Αιγύπτιος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να σώσει ηλικιωμένο

Τραγικό θάνατο βρήκε, την Κυριακή, στη Νέα Μάκρη άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής...

Απίστευτος θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Η Ελλάδα χρυσό και αργυρό στα 50μ ελεύθερο και 100μ ύπτιο με Γκολομέεβ, Μπίλα, Χρήστου και Μακρυγιάννη!

Ανεπανάληπτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο Βελιγράδι. Η Ελλάδα μέσα...