28.8 C
Chania
Wednesday, May 22, 2024

Παρουσίαση της “Ερωτευμένης Μπόσα Νόβα” στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων σε συνεργασία με τη συγγραφέα, Στέργια Κάββαλου, και τον εικονογράφο, Μάριο Ιωαννίδη, παρουσίασε την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου, το καινούριο βιβλίο των εκδόσεων “Ιπτάμενο Κάστρο”, με τίτλο: “Η Ερωτευμένη Μπόσα Νόβα“.

Πρόκειται για ένα παραμύθι, που αποτελεί ταυτόχρονα τραγούδι αγάπης, το οποίο περιγράφει την ιστορία μιας μαύρης πεταλούδας, που βρήκε τα χρώματα για τα φτερά της, χάρη στο μουσικό ποντικάκι της καρδιάς της, που την πήρε στον ώμο του για να της δείξει τον κόσμο. Πρώτη στάση, η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δήμου Χανίων.

Η συγγραφέας Στέργια Κάββαλου και ο εικονογράφος Μάριος Ιωαννίδης βοήθησαν τα παιδιά να συνδυάσουν το θεατρικό παιχνίδι και την αφήγηση με τις δημιουργικές χειροτεχνίες και τη στιχουργική τέχνη.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ευχαριστεί όλους τους εθελοντές για την υποστήριξη των προγραμμάτων της.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ