22.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Παρουσίαση του βιβλίου «Ελληνική Αυτοκίνηση, 1900-1940»

Ημερομηνία:

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Ηλία Καφάογλου: «Ελληνική Αυτοκίνηση, 1900-1940» θα πραγματοποιήσουν ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, στις 20.00, στο χώρο της Βιβλιοθήκης, (Υψηλαντών 30).

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Α.Π.Θ., Πέτρος Μαρτινίδης, ενώ ο λογοτέχνης, Λεωνίδας Κακάρογλου, θα συζητήσει με τον συγγραφέα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γιάννης Κουράκης για τον Φοίβο Ιωάννιδη

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Αντιστασιακό, ευπατρίδη της πολιτικής και...