17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Παρουσία της ΠτΔ οι εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

Ημερομηνία:

Νέα επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που διοργανώνονται για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου. την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου Νικόλαος Συριγωνάκης και ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν να παραστείτε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος και της Καταστροφής των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας, που διαπράχθηκαν την 14η , 15η & 16η Σεπτεμβρίου 1943 από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του μνημείου του Ολοκαυτώματος, στην περιοχή Σελί Αμιρών του Δήμου Βιάννου, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Τις παραπάνω εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...