25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Παρουσία υποψήφιων ευρωβουλευτών η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κοτζάμπαση – “Πρέπει η ΝΔ να φάει ένα μεγάλο σκαμπήλι”

Ημερομηνία:

Παρουσία των υποψήφιων ευρωβουλευτών Βασίλη Κασσελάκη, Αντώνη Γουναλάκη και Ολυμπίας Τελιγιορίδου αλλά και του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοτζάμπαση, οπου εγκαινιαστηκε και το εκλογικό κεντρο του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Στις ομιλίες επισημάνθηκαν οι λόγοι για τους οποίους οι πολίτες, ιδιαίτερα οι νέοι, θα πρέπει να επιλέξουν να υποστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ:

“Όποιος δε θέλει να υπάρξει συγκάλυψη των Τεμπών ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Όποιος θέλει να μπει φρένο στην ακρίβεια ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι δε μειώνει το ΦΠΑ επειδή δεν το αντέχει η οικονομία και κρατάει 2 δις υπερπλεόνασμα αδιανέμητο

Όποιος δε θέλει να πληρώνουμε μισό ευρώ παραπάνω τη βενζίνη στην Ελλάδα από την Κύπρο δεν ψηφίζει Μητσοτάκη, ψηφίζει Στέφανο Κασσελάκη

Όποιος δε θέλει να τον κυβενρά ένα κόμμα που χρωστά μισό δις ευρώ και δεν ξέρουμε πως πληρώνει τον επικοινωνιολόγο του τον Γκρήνμπεργκ ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ που δε χρωστά δραχμή

Όποιος δε θέλει τον Άδωνι υπουργό υγείας να κλείνει νοσοκομεία, να βάζει ιδιωτικά χειρουργεία με πληρωμή, δεν ψηφίζει ΝΔ, ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει η ΝΔ των απευθείας αναθέσεων, των συγκαλύψεων, του ανύπαρκτου κράτους δικαίου, της θέσης 107 στα ΜΜΕ στην παγκόσμια κατάταξη, με την πιο ακριβή κινητή τηλεφωνία σε όλη την Ευρώπη πρέπει να φάει ένα μεγάλο σκαμπήλι σε αυτές τις εκλογές ώστε να τεθούν οι βάσεις για μία αλλαγή και προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα μας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...