24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Παρουσιάζεται το βιβλίο Αμμογραφήματα με κείμενα απο το πρώτο “φεστιβάλ της Άμμου” στη Γαύδο

Ημερομηνία:

Το φεστιβάλ της Άμμου συνεχίζεται λίγο πριν τον ερχομό του χειμώνα… Τα «Αμμογραφήματα», το βιβλίο με τα κείμενα του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί στα Χανιά στις 22 Νοεμβρίου, στο χώρο του Πολυ Τεχνείου. Η παρέα της Άμμου θα ανταμώσει ξανά μέσα στο Νοέμβριο.

Το καλοκαίρι φτιάξαμε μια γιορτή, το πρώτο αυτοσχέδιο λογοτεχνικό φεστιβάλ της Άμμου, στην παραλία του Άη Γιάννη, στη Γαύδο.

Αυτή η συνάντηση ποιητών και συγγραφέων από την Κρήτη αλλά και από όλες τις γωνιές της χώρας πήγε τόσο καλά που το επόμενο βήμα ήταν ένα βιβλίο με τα κείμενα του φεστιβάλ, από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες.

Είναι τα «Αμμογραφήματα» και περιέχει εκτός από τα ποιήματα και τα διηγήματα που παρουσιάστηκαν στην άμμο και …υστερόγραφα με τις εντυπώσεις από την εμπειρία του φεστιβάλ που γράφτηκαν από τους περισσότερους συγγραφείς και ποιητές της παρέας.

•           Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη σειρά:παράξενες μέρες –συλλογές, των εκδόσεων, η τιμή του είναι 8 ευρώ, και στο εξώφυλλο είναι ο πίνακας που δημιούργησε η ζωγράφος Έφη Θεοδωροπούλου ειδικά για το φεστιβάλ της Άμμου.

•           Η παρουσίαση θα γίνει στον φιλόξενο χώρο Πολυ τεχνείο, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη στα Χανιά, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα

Τηλέφωνο: 28210 27614 –  e-mail:politexn@gmail.com

30 28210 27614

e-mail:politexn@gmail.com

εκδόσεις Παράξενες Μέρες

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

Καποδιστρίου 4, Ρέθυμνο, 74100,

Επικοινωνία: Χειμάρρας 6, Ρέθυμνο &

Tηλέφωνα: 2831503835, 2831054166  &

Email:  info@paraxenesmeres.gr & strangedaysbooks@gmail.com

ιστοσελίδα για την Ελλάδα: www.paraxenesmeres.gr

για το εξωτερικό: www.strangedaysbooks.gr

facebook: www.facebook.com/STRANGEDAYSBOOKS

blog: http://ekdoseis-paraxenesmeres.blogspot.gr/

http://strangedaysbooks.blogspot.gr/

Φεστιβάλ της Άμμου: https://sandfestival.wordpress.com/

Γράφουμε ιστορίες: https://strangedaysworkshops.wordpress.com/

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ