12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Παρουσιάστρια του BBC έκανε «αποχαιρετιστήριο πάρτι» για το στήθος της πριν τη διπλή μαστεκτομή | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Η 27χρονη Claira Hermet, παρουσιάστρια του BBC στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, υποβλήθηκε σήμερα σε προληπτική διπλή μαστεκτομή. Έχει χάσει τη μητέρα και την αδερφή της από καρκίνο του μαστού και προχώρησε στην επέμβαση καθώς έμαθε ότι έχει κληρονομήσει το επικίνδυνο γονίδιο BRCA 1 που αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου. Η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Όμως δεν μεμψιμοιρεί για την εξέλιξη αυτή. Αντιθέτως, λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο, αποφάσισε να οργανώσει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό πάρτι για να «τιμήσει» και να αποχαιρετήσει το στήθος της όπως πιστεύει ότι του αξίζει!

Γράφοντας στο προσωπικό της website αλλά και στην ιστοσελίδα του BBC, μοιράζεται με τον κόσμο την ιστορία της ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να εκλογικεύσουν τους φόβους τους και να ανακτήσουν τη δύναμη, τον έλεγχο και την αυτοπεποίθησή τους.

hermet3

Το πάρτι στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν cupcakes σε σχήμα… μαστού και με την οικοδέσποινα να ποζάρει επιδεικνύοντας το πλούσιο μπούστο της.

Όσο ακραία κι αν θεωρήσουμε την κίνηση της Hermet, τα κίνητρά της είναι αξιοθαύμαστα και οι σκοποί της αγαθοί. Δηλώνει πως δεν φοβάται πια αλλά αντίθετα νιώθει ότι ο ρόλος της στην προστασία της υγείας της είναι πιο ενεργητικός από ποτέ.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=D53T1tWuJxo”]

onmed.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...