24.8 C
Chania
Friday, May 24, 2024

Παρωδία η φασιστοσύναξη!

Ημερομηνία:

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες αντιφασίστες που πήραν μέρος στην αντιφασιστική συγκέντρωση που έγινε στα Χανιά, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με αφορμή την προκλητική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη.

Η σημερινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Χανιά αποτέλεσε μια παρωδία. Ήταν πολύ μικρότερη από την περσινή αν και παγκρήτια. Οι βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης μίλησαν σε μια σύναξη τριάντα περίπου φασιστών, περιφρουρουρούμενοι από τη μισή αστυνομική δύναμη του νησιού.

Η προσπάθεια της νεοναζιστικής οργάνωσης να εμφανιστεί ξανά στους δρόμους των Χανίων και ολόκληρου του νησιού, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και η κάλυψη που έχει από την κυβέρνηση, βρίσκουν μπροστά τους εμπόδιο τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας  των εργαζόμενων αλλά και του συνόλου των κατοίκων της Κρήτης. Η αποτυχία της σημερινής φασιστοσύναξης υπογραμμίζει την απομόνωσή τους.

Το αντιφασιστικό κίνημα συνεχίζουμε για να μην τους αφήσουμε να πάρουν ούτε μια ανάσα. Δεν θα τους δώσουμε κανένα περιθώριο να ανασυνταχθούν.

Ούτε στα Χανιά ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

ΚΕΕΡΦΑ Χανίων

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ