25.8 C
Chania
Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2026

ΠΑΣΕΒΕ: πλατιά σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων

Ημερομηνία:

Η Γραμματεία Χανίων της ΠΑΣΕΒΕ, προσκαλεί τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους της πόλης, σε πλατιά σύσκεψη που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε για την άσχημη κατάσταση που βιώνουμε και την οργάνωση των δράσεων των ΕΒΕ απέναντι στην πολιτική συγκυβέρνησης και Ε.Ε., που κλιμακώνεται με την φοροεπιδρομή, τα ειδοποιητήρια και τις κατασχέσεις, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως τα χρέη, την αύξηση των ανασφάλιστων και των ανέργων του κλάδου και άλλα.

Σας καλούμε να συζητήσουμε το πώς θα συντονίσουμε τον αγώνα μας και τις πρωτοβουλίες μας , από κοινού με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες.

Πρωτοβουλίες που κορυφώνονται την 1η Νοέμβρη με το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στο οποίο καλή η ΠΑΣΕΒΕ, μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ.

ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΜΑΣ!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαριάννα Τουμασάτου για την ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα: Τον εμπιστεύομαι βαθιά, επέστρεψε η ελπίδα – Τι είπε για Καρυστιανού

Δύο ηθοποιοί, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αιμίλιος Χειλάκης, ανέλαβαν την παρουσίαση...

Ο Τεμπονέρας εξηγεί πώς έφτασαν στο όνομα «ΕΛΑΣ» και ποιος είναι “ο μεγάλος πλούτος”

«Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολιτικό γεγονός, το οποίο ήδη...

Σακελλαρίδης: Δεν θα αργήσουμε να δούμε το «δεξί φλας» του Αλέξη Τσίπρα

Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε σήμερα, Τετάρτη...

Δημοσκόπηση RealPolls: Δεύτερο κόμμα ο Τσίπρας, τρίτο η Καρυστιανού, 4ο το ΠΑΣΟΚ

Στην 4η θέση στέλνει το ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση της RealPolls για λογαριασμό του...