28.8 C
Chania
Thursday, July 4, 2024

ΠΑΣΟΚ: Τόσο πολλοί υποψήφιοι αρχηγοί για ένα τόσο μικρό κόμμα

Ημερομηνία:

Τόσοι υποψήφιοι για ένα τόσο μικρό κόμμα. Άραγε, βλέποντας αυτή την εικόνα, πώς θα μπορούσε πραγματικά το ΠΑΣΟΚ να τα πάει καλύτερα στις εκλογές; Θα μπορούσε να υπάρχει μία τέτοια εικόνα στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ; Ακόμη και αυτό το δεξιόστροφο της περιόδου του Σημίτη;

Φαίνεται ότι όσο πιο μεγάλο είναι το πολιτικό έλλειμμα τόσοι παραπάνω αισθάνονται ικανοί να γίνουν αρχηγοί. Λες και η πτώση του επιπέδου επιτρέπει στον καθένα να δηλώνει και αυτός υποψήφιος αρχηγός.

Ακόμη και στις περιόδους των μεγαλύτερων αναταράξεών στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχαν τόσοι υποψήφιοι. Υπήρχε μία κάποια αυτογνωσία. Αυτή φαίνεται ότι σήμερα έχει χαθεί.

Και να είστε σίγουροι. Όλα αυτά τα βλέπουν και οι πολίτες.

Άραγε, αυτό δεν αποτυπώνει η τεράστια αποχή;

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χανιώτικη παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες “μυστικές” της Ευρώπης

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι πως το...

Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση για το ιδιωτικό έργο των γιατρών του ΕΣΥ

Την Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται όροι, οι...

Τιμούν δύο λαμπρούς Κρητικούς επιστήμονες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασή Γωνιάς «Ο Τίμιος Σταυρός» σε...