20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πατέρας βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του

Ημερομηνία:

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός άντρα σε χωριό των Τρικάλων, ο οποίος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του επί χρόνια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ενώ προχώρησε σε άσεμνες πράξεις και στη δεύτερη κόρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr ο 44χρονος συνελήφθη και αφού απολογήθηκε χθες (04.11) στον ανακριτική διατάχθηκε η προφυλάκιση του και σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα των φυλακών Γρεβενών.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης των κοριτσιών

Ο εφιάλτης των ανήλικων κοριτσιών που ζούσαν με την οικογένεια τους σε χωριό του δήμου Φαρκαδόνας αποκαλύφθηκε όταν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων έφτασαν κάποιες πληροφορίες και άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

Ο πατέρας φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 18χρονη σήμερα κόρη του, επί χρόνια, ενώ στην μικρότερη, 12 ετών, προχώρησε μόνο σε άσεμνες πράξεις.

Μετά από τις έρευνες των αστυνομικών ο 44χρονος συνελήφθη πριν από 2 εβδομάδες περίπου για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού έγινε έρευνα στο σπίτι που νοίκιαζε στη Λάρισα.

Μάλιστα σοκ προκαλεί η πληροφορία πως ο πατέρας κατά την ανάκριση του φέρεται να ομολόγησε τον βιασμό της κόρης του και μάλιστα ισχυρίστηκε πως «το ήθελε».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Τρικάλων για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή άπαξ και κατ΄εξακολούθηση».

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...