21.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

ΠΕΑΕΑ: Όλοι στη παγκρήτια πορεία στη Βάση της Σούδας που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων την Κυριακή 12 Νοέμβρη!

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση 12πμ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) παράρτημα Χανίων καταγγέλλει τη βάρβαρη, δολοφονική επίθεση που έχει εξαπολύσει κατά του παλαιστινιακού λαού το κράτος του Ισραήλ και οι ιμπεριαλιστές συμπαραστάτες του, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ. Καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση που στηρίζει τα εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ ενώ στελέχη της κυβέρνησης ξεδιάντροπα κατηγορούν όσους αντιτίθεται στη σφαγή ως αντισημίτες!

Η κυβέρνηση παραχωρεί γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ, μπλέκει τη πατρίδα μας όλο και πιο βαθιά στα επικίνδυνα παιχνίδια που εκτυλίσσονται στη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου για τον έλεγχο ενεργειακών και εμπορικών δρόμων, πρώτων υλών κλπ με θύματα τους λαούς της περιοχής. Οι μόνοι που κερδίζουν είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που προσβλέπουν σε επικερδή συμβόλαια από το μοίρασμα της πίτας. Για το λαό μας γεννιούνται συνεχώς νέοι κίνδυνοι.

Δεν μένουμε σιωπηλοί στο έγκλημα που συντελείται μπροστά στα μάτια μας. Το παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί τους φίλους και απογόνους της Αντίστασης και του ΔΣΕ, να συμμετέχουν μαζί με όλο τον λαό της πόλης μας στη παγκρήτια πορεία στη Βάση της Σούδας που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων και τη στήριξη δεκάδων μαζικών φορέων του λαού μας σε όλη τη Κρήτη τη Κυριακή 12 Νοέμβρη, με συγκέντρωση στις 12πμ στη πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Είμαστε σταθερά στο πλευρό του πολύπαθου Παλαιστινιακού λαού, που αγωνίζεται για ανεξάρτητη πατρίδα στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Καταγγέλλουμε τη σφαγή των Παλαιστινίων από το εγκληματικό καθεστώς του κράτους του Ισραήλ που, επιχειρώντας τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, σκοτώνει αδιακρίτως άμαχους, παιδιά και γυναίκες ισοπεδώνοντας ολόκληρη τη Γάζα ενώ στέλνει τα παιδιά του ισραηλινού λαού να γίνουν κρέας στα κανόνια του πολέμου που διεξάγει. Συνένοχοι στο έγκλημα είναι οι ιμπεριαλιστές σύμμαχοι του Ισραήλ (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ). Παλεύουμε να σταματήσει τώρα η σφαγή του παλαιστινιακού λαού!

Απαιτούμε:

  • Να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στην Παλαιστίνη
  • Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί παλαιστινιακών εδαφών
  • Να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους
  • Να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές
  • Να αναγνωριστεί το παλαιστινιακό κράτος στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ
  • Η Ελληνική Κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση Παλαιστινιακού Κράτους και να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο πλάι του παλαιστινιακού λαού μέχρι την τελική νίκη του!

Όλοι την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ, 12 π.μ. στη πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...