14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πεθανε πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Αποκόρωνα από κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Δυστυχώς, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Αποκόρωνα και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαυρουλής δεν τα κατάφερε στη μάχη που εδινε ενάντια στον κορωνοϊο.

Σε μηνυμά του ο Δημαρχος Αποκόρωνα αναφερει για τον θανατό του:

«Ένας εξαίρετος, καλοκάγαθος άνθρωπος, άριστος οικογενειάρχης, σήμερα έφυγε από κοντά μας, για το άλλο ημισφαίριο της ζωής, κτυπημένος από τη πανδημία covid-19.

O Μαυρούλης Παναγιώτης, υπήρξε ο ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης του Αποκόρωνα, έχοντας θέσει τον εαυτό του ,στην υπηρεσία της κοινωνίας του Αποκόρωνα ,που υπεραγαπούσε!

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, επί σειρά  ετών μεχρι 31 Αυγούστου 2019.

Συμπορευτήκαμε από τη πρώτη στιγμή ,με κοινό όραμα ,για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο μας .

Υπήρξε στενός μου συνεργάτης και θα μείνει αξέχαστος στη μνήμη μου ,για τον αδαμάντινο και ακέραιο χαρακτήρα του .

Φίλε και συναγωνιστή Παναγιώτη θα σε θυμόμαστε με θαυμασμό και αγάπη ,όπως απλόχερα παντού σκορπούσες, η κοινωνία του Αποκόρωνα και προσωπικά θα σε αναζητούμε.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Ας είναι ελαφρύ το Αποκορωνιώτικο χώμα που θα σε σκεπάσει.

Αιωνία η μνήμη σου….»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ