16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Πειθαρχική δίωξη στον Κωνσταντίνο Πλεύρη για τον ναζιστικό χαιρετισμό

Ημερομηνία:

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του δικηγόρου, Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, σε δεύτερο βαθμό, προχώρησε σε πρωτοφανή πρόκληση χαιρετώντας ναζιστικά.

Ο πατέρας του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, κατά την έξοδό του σήκωσε το χέρι και χαιρέτησε ναζιστικά, την ώρα μάλιστα που αποχωρούσαν οι κατηγορούμενοι χρυσαυγίτες, και ακούγονταν χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές τους οι οποίοι βρίσκονταν στην αίθουσα.

Μετά από όλα αυτά με πρωτοβουλία του προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, Ζήση Κωνσταντίνου, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Ο γνωστός για τις πεποιθήσεις του δικηγόρος, που στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής υπερασπίζεται τον Γιάννη Λαγό, φανερά χαρούμενος ανάμεσα σε ομοιδεάτες του καταγράφηκε από φωτογραφικό φακό να χαιρετά ναζιστικά.

kosmodromio.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ