24.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Πειραιάς: “Μιλάμε για εγκληματίες- Ο Αντώνης είχε εισιτήριο” – Ο Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την οικογένεια του 36χρονου

Ημερομηνία:

Για την εγκληματική ενέργεια των μελών του πληρώματος του Blue Horizon, να χτυπήσουν και να σπρώξουν τον 36χρονο Αντώνη μέσα στη θάλασσα, ενώ οι προπέλες του πλοίου έχουν πάρει μπρος, αλλά και την απάθειά τους, ενώ παλεύει στη δίνη, να τον κοιτούν από τον καταπέλτη δίχως να κάνουν το παραμικρό, μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ο έγκριτος νομικός φιλοξενήθηκε στο Live News του Mega, έχοντας αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη. Επιβεβαίωσε πως ο 36χρονος είχε εισιτήριο κανονικά και πως είχε επιβιβαστεί αρχικά στο πλοίο, κατέβηκε για λίγο και στη συνέχεια πήγε να επιβιβαστεί ξανά.

“Ήρθε σε επαφή μαζί μου ο αδελφός του Αντώνη, με τον οποίο έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς και με πήρε τηλέφωνο. Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα, για αυτό το έγκλημα. Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, ο οποίος ανέβηκε απάνω στο πλοίο πριν αυτό αναχωρήσει, και πραγματικά τον χτύπησαν και τον πέταξαν στη θάλασσα.

Νομίζω πως μας έχει δημιουργήσει θυμό και οργή αυτό που έχει συμβεί. Μέσα στη θάλασσα είναι κανόνας πως βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Δεν μιλάμε για ναυτοσύνη εδώ, μιλάμε για εγκληματίες. Ο Αντώνης είχε κανονικά εισιτήριο”, είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

“Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, αλλά και να μην είχε είναι δυνατόν να τον πετάξουν στη θάλασσα ακόμα και όταν έχουν ξεκινήσει οι προπέλες; Το πιο τραγικό που είδα και έχω πραγματικά συγκλονιστεί, είναι πως καθόταν και τον κοίταγε μετά. Αν είναι δυνατόν.

Φαίνεται ακριβώς τι γίνεται, δεν υπάρχουν λόγια. Μιλάμε για μία εν ψυχρώ δολοφονία. Ο αδελφός του μου ζήτησε να κάνω έκκληση επειδή τον παίρνουν πολλοί άνθρωποι, και δεν μπορούν να ηρεμήσουν”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε...

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται...

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε...