25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Πενθεί το Σπήλι για τον χαμό της Γεωργίας Λουκάκη

Ημερομηνία:

Μια από τις “πρωταγωνίστριες” της Μεσοχωριάς του Σπηλίου, μητέρα του προέδρου των οικοδόμων Ρεθύμνου, Στάθη Λουκάκη, έφυγε από τη ζωή. Η Γεωργία Λουκάκη απεβίωσε στα 77 της χρόνια, βυθίζοντας τους συγγενείες, τους οικείους αλλά και την γειτονιά της στο πένθος.

Η εκλιπούσα με καταγωγή από το Μαλάκι, παντρεύτηκε και πήγε στο Σπήλι το 1966. Δυναμική, εργατική και κοινωνική αφήνει μεγάλο κενό.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο της Γεωργίας Λουκάκη, μητέρας του Μέλους της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρεθύμνου και Προέδρου του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ρεθύμνου Στάθη Λουκάκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 18.00 σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 17.00.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...