17.8 C
Chania
Saturday, May 11, 2024

Περασμένα μα όχι ξεχασμένα

Ημερομηνία:

Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια περασμένα.

Όχι όχι δεν θα ασχοληθώ με αυτό το πετυχημένο παλαιό τραγούδι.Εξάλλου στην εποχή που ζούμε τα τελευταία χρόνια, πού να βρεθεί κέφι για τραγούδι.Στις μέρες μας άλλα είναι τα προβλήματα  που  μας απασχολούν.

Εμένα, όμως, δεν ξέρω πώς και γιατί η σκέψη μου με γύρισε 40 χρόνια πίσω, δηλαδή στο 1974 και άρχισε να ανασκαλεύει σαν την κότα 40 χρονών γεγονότα. Γεγονότα σαν την Χούντα μέχρι το 81.

Πρωθυπουργός Κων/νος Καραμανλής, Αρχηγός της  μετονομασθείσας ΔΕΞΙΑΣ από Ε.Ρ.Ε σε Ν.Δ., στην Αντιπολίτευση το Νεοϊδρυθέν  ΠΑΣΟΚ., Κ.Κ.Ε. κ.τ.λ. μικρότερα κόμματα.

Το 81, το νεόκοπο ΠΑΣΟΚ τότε, με Αρχηγό τον ιδρυτή του, μεγάλο Οικονομολόγο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΉ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΏΤΗ και ΣΩΤΉΡΑ, παίρνοντας τα συνθήματα του Κ.Κ.Ε., ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, ΕΞΩ οι ΒΑΣΕΙΣ του ΘΑΝΆΤΟΥ, ΈΞΩ από τήν ΕΟΚ, το χρονοντούλαπο  της ιστορίας κ.τ.λ.

Θυμάμαι  την δεκαετία του 80. Ο διαχωρισμός και το μίσος  που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα σε οικογένειες και χωριανούς, τα Πράσινα και Μπλε καφενεία.

Θυμάμαι ότι μέχρι το 2010 το ΠΑΣΟΚ με την Ν.Δ. τους  χώριζε  Άβυσσος.

ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ οι μεν ΕΠΆΡΑΤΗ ΔΕΞΙΆ οι δε, ήταν στα μαχαίρια.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ έσχιζε  τα ρούχα του ότι δεν θα έκανε ΠOΤΕ  συνεργασία με το αμαρτωλό  ΠΑΣΟΚ.

Θυμάμαι ακόμα ότι διέγραψε αρκετούς Βουλευτές του ως ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟYΣ ενώ ο ίδιος ήταν σφόδρα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.

Οι κατηγορίες και τα βαριά λόγια αναμεταξύ τους ανταλλάσσονταν ως ρουκέτες.

Κανένας από αυτούς  τους δυο δεν ασχολείτο με το Κ.Κ.Ε. ή περισσότερο με το ΣΎΡΙΖΑ, γύρω στο ποσοστό 5-6 το ένα στο 3-4 το άλλο. Γνώριζαν την πλήρη απαξίωση του δικομματισμού.

Αυτό που δεν θα καταλάβω ΠΟΤΕ είναι το εξής: Πώς στο διάβολο αυτοί οι ΔΥΟ, πάντα άσπονδοι ΕΧΘΡΟΊ, μόλις ο ΣΎΡΙΖΑ άρχισε να ανεβάζει τα ποσοστά του στην κοινωνία ενώθηκαν εις Σάρκα μία και οι ΔΥΟ μαζί ενάντια στον ΣΎΡΙΖΑ.

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ – ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ από την φύση τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετα πολιτεύματα, όπως  το Λάδι με το Ξύδι.

"google ad"

Ενώ ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είναι σφικραγκαλιασμένος μία μάζα με τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΆ έχει το θράσος να μιλά για Κεντροαριστερό χώρο ή κόμμα.

Απέδειξαν περίτρανα ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. από το 1974 μέχρι τώρα ήταν και είναι  ΈΝΑ  μαγαζί  που πουλάει την ίδια  πραμάτεια με δύο διαφορετικές  πόρτες και ταμπέλες  μόνο και μόνο για να εξαπατούν τους ψηφοφόρους τους.

Βρε  ΣΥΝΤΡΟΦΙΆ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, γιατί τόσο πανικός;

Όσο  βλέπετε  να ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΣΎΡΙΖΑ τόσο σας κατακυριεύει ο ΦΟΒΟΣ. Χάσατε τον ΎΠΝΟ σας.

Επιστρατεύσατε ΟΛΟΥΣ τους κολλητούς σας για να τρομοκρατήσουν  τον κόσμο.

Τα παίζετε ΌΛΑ για ΌΛΑ .

ΓΙΑΤΊ;

ΑΝ λέω ΑΝ, όπως  κόπτεστε να πείσετε τον Ελληνικό λαό ότι ΌΧΙ μόνο ΣΏΣΑΤΕ την χώρα αλλά έχετε ακόμα πρωτογενή

Πλεονάσματα και Ανάπτυξη, τότε γιατί σας έχει κυριεύσει τόσος πανικός;

Αν  έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί φοβάστε τις εκλογές;

Κάντε εκλογές και ο λαός μας δεν είναι αχάριστος, θα αναγνωρίσει τις θυσίες  που κάνατε και θα σας ανταμείψει αναλόγως.

Όμως  για να απεχθάνεστε τις εκλογές όπως ο διάβολος το λιβάνι, μας δίνετε την εντύπωση πως την φωλιά σας όχι μόνο την έχετε λερωμένη αλλά τελείως ΧΕΣΜΕΝΗ.

ΚΡΙΜΑ βρε ΣΥΝΤΡΟΦΙΆ ΣΑΜΑΡΆ και ΒΕΝΙΖΈΛΟ, με απογοητεύσατε.

Ενώ με είχατε πείσει με την Ανάπτυξη που φέρνατε και τα πρωτογενή Πλεονάσματα για να σας ψηφίσω στις ερχόμενες εκλογές, αφού μόνο με την άνοδο των ποσοστών του ΣΎΡΙΖΑ ΧΕΣΤΉΚΑΤΕ, φαντάζομαι τι θα πάθετε όταν γίνετε ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  του ΣΎΡΙΖΑ.

Πριν μερικά χρόνια, μετά από τις εκλογές, κατά την παράδοση και παραλαβή της εξουσίας στην ΚΎΠΡΟ – δεν είμαι σίγουρος για ποια κόμματα ανεβοκατέβηκαν στην εξουσία γι’ αυτό δεν τα αναφέρω – ο απερχόμενος ΠΡΟΕΔΡΟΣ  αφού συνεχάρη τον ΝΈΟ του είπε ΌΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΔΊΠΛΑ ΣΟΥ.

Εμείς, με ευθύνη ΜΕΡΙΔΑΣ και όχι πλειοψηφίας  του Ελληνικού λαού μας έκατσαν στον σβέρκο ένας ΣΑΜΑΡΑΣ που στο ενεργητικό του έχει Ανατροπή της  Κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ στην οποία κατείχε ΥΠΟΥΡΓΙΚΌ ΘΏΚΟ, και ένα ΒΕΝΙΖΈΛΟ που το κόμμα του από 44% το πήγε στα τάρταρα.

Αυτοί λοιπόν οι ΔΥΟ που δεν πλήρωσαν το Προσωπικό τους που απασχολούν στα κομματικά τους γραφεία, που δεν πληρώνουν τα κάποια εκατομμύρια ΔΆΝΕΙΑ τους, μας το παίζουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΣΩΤΗΡΕΣ.

Νομίζω ότι και το ΆΙ ΣΙΧΤΊΡ είναι πολύ τους..

Υ.Γ: Έχω την εντύπωση παρά την αφέλεια που με διακρίνει ότι ο Επίτιμος  κάλεσε τον κ. Καμμένο για να ζητήσει οι ΑΝ.ΕΛ. να μας  ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Στα 97 του χρόνια ο Επίτιμος μας έχει ετοιμάσει Μπατανίες  και  Μπατανίες.

ΕΔΏ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΌΛΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ
ΣΥΝ/ΧΟΣ ΟΓΑ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η καταστροφή στη Γάζα, χειρότερη και από τον βομβαρδισμό της Δρέσδης

Η καταστροφή που έχει προκαλέσει στη Γάζα η αδιάκοπη στρατιωτική επιδρομή του Ισραήλ από την...

Στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ...

Joost Klein: Ο Ολλανδός διέγραψε τα stories του και έκανε unfollow την Eurovision

Ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό έχει προκύψει με τη συμμετοχή...