19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Περιοδεία Ανδρουλάκη στην Κρήτη μετά το Πάσχα

Ημερομηνία:

Στην Κρήτη χτυπά τις επόμενες μέρες η καρδιά του πολιτικού σκηνικού στη χώρα, καθώς μεταφέρεται στο νησί μας η δράση και η παρέμβαση των πολιτικών αρχηγών των τριών μεγάλων κομμάτων που επιλέγουν το νησί για να αναδείξουν την πολιτική τους ατζέντα!

Την αρχή κάνει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τις συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς στο Παγοποιείο, με την ομιλία στον Προφήτη Ηλία αλλά και τη σύσκεψη το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο. Ακολουθεί ο Μητσοτάκης με τη θεματική προσυνεδριακή διαδικασία που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Στις 16 Απριλίου ο πρωθυπουργός- όπως έχει ανακοινωθεί – αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της ΝΔ, καθώς θα γίνει μία εκ των δυο προσυνεδριακών συσκέψεων με αντικείμενο τον Τουρισμό, τη Ναυτιλία και τον Πρωτογενή Τομέα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τώρα Νίκος Ανδρουλάκης που και για εκείνον η Κρήτη αποτελεί σημείο αναφοράς θα βρεθεί στο νησί σε μια περιοδεία τριών ή τεσσάρων ημερών αμέσως μετά το Πάσχα όπου επεξεργάζεται ήδη εκδηλώσεις σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο ενώ θα βρεθεί και στο Λασίθι μια περιοχή με ιδιαίτερο βάρος και δυνάμεις που δείχνουν τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ στα Ανατολικά του νησιού.

Ακριβείς ημερομηνίες δεν υπάρχουν ακόμη αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι τη βδομάδα πριν τις εσωκομματικές εκλογές στις 8 Μαΐου και μάλλον αμέσως μετά την Πρωτομαγιά. Νωρίτερα πάντως ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο Ηράκλειο για τις μέρες του Πάσχα, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο και θα περάσει τις Άγιες Μέρες μαζί με την οικογένεια του.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...