22.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Περιοδεία Γ. Σταθάκη στον Πλατανιά

Ημερομηνία:

Χθες Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων με τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Σταθάκη περιόδευσε στην περιοχή του Πλατανιά και συναντήθηκε διαδοχικά με τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστηματαρχών κι Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος».
Κατά την πρώτη συνάντηση ο κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου, εστιάζοντας στις πρόσφατες καταστροφές που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή και στην υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου. Επίσης, αναφέρθηκε στις υποδομές που απαιτούνται, μεταξύ των οποίων επείγουν οι πεζοδρομήσεις.
Κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών του Πλατανιά συζητήθηκαν ζητήματα επιχειρηματικότητας, όπως η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του νομού Χανιών, η διάχυση του κοινωνικά παραγόμενου πλούτου από τον τουρισμό σε όσο το δυνατό μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού και η ενεργοποίηση τοπικών μορφών συνεργειών για του παραπάνω σκοπούς. Τέλος, έντονο ήταν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων των επαγγελματιών για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τις πρώτες ενέργειές του σε περίπτωση ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών.
Στο τέλος της περιοδείας ο κ. Σταθάκης δήλωσε: «Οι πρόσφατες καταστροφές στην περιοχή πρέπει να λειτουργήσουν ως ευκαιρία για την δημιουργία νέων έργων υποδομής στην περιοχή του Πλατανιά, τα οποία θα επουλώνουν τα λάθη και τις αυθαιρεσίες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν. Το τουριστικό προϊόν της Κρήτης είναι ανααγκαίο να προστατευτεί αλλά και, πάνω από όλα, να αναδειχτούν οι τοπικοί πολιτισμικοί πόροι και τα πλεονεκτήματα της ενδοχώρας της Κρήτης. Η περιβαλλοντική αναβάθμιση και η διασύνδεση της τουριστικής οικονομίας με τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα στον πρωτογενή τομέα αποτελούν μονόδρομο για το μέλλον του τουρισμού στον τόπο μας.»

Σήμερα  στο Νοσοκομείο και στο ΤΕΕ
Σήμερα ο βουλευτής Χανίων κι εκ νέου υποψήφιος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης, θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Άγ. Γεώργιος”, και θα συναντηθεί με τον Διοικητή κ. Χαράλαμπο Δουλγεράκη κι εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Το απόγευμα ο κ. Σταθάκης θα επισκεφτεί το ΤΕΕ/ΤΔΚ και θα συναντηθεί με τη Διοικούσα Επιτροπή κι εκπροσώπους των Κλαδικών Συλλόγων.

Συζήτησηγια την παραγωγική ανασυγκρότηση το Σάββατο
Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου 17/1 ο κ. Σταθάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα την πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στο Ξενοδοχείο “Ακάλη”, με την παρουσία κι εκπροσώπων επαγγελματικών, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Ζωιδάκης: “Το περισσότερο κλάμα που θυμάμαι να έβγαλα ήταν όταν έφυγε ο Βασίλης Καρράς”

Ο Νίκος Ζωιδάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του φίλου...

Ηράκλειο: Χτύπησε 8χρονο παιδάκι με το αυτοκίνητό του και το εγκατέλειψε

Ένα παιδάκι μόλις 8 ετών μεταφέρθηκε το απόγευμα της...

Ηράκλειο: Χτύπησε κόρες και σύζυγο – Συνελήφθη 44χρονος

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές...