17.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Περιοδεία ετοιμάζει η Κωνσταντοπούλου στην Κρήτη – Μ. Κλωνιζάκης και Κ. Μαρματάκης από Χανιά, Θ. Τσούλας από Ρέθυμνο στηρίζουν το εγχείρημα

Ημερομηνία:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει κάθοδο στην Κρήτη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας” θα βρεθεί στα Χανιά και το Ρέθυμνο μέσα στον Μάιο.

Όμως, πέραν της περιοδείας, η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται και σε αναζήτηση προσωπικοτήτων που θα την στελεχώσουν. Από τα Χανιά βέβαιη φαίνεται η στήριξη εκ μέρους του πρώην υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012 Μιλτιάδη Κλωνιζάκη. Ο Μιλτιάδης Κλωνιζάκης είχε διαχωρίσει τη θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την αποδοχή εκ μέρους του κόμματος που άνηκε το αναπόφευκτου της εφαρμογής των μνημονίων και σήμερα φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα εντασσόμενος στο κόμμα της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Γνωστή είναι και η στήριξη του εγχειρήματος εκ μέρους του Χανιώτη Κώστα Μαρματάκη. Ο Κώστας Μαρματάκης υπήεξς αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χανιώτης Κώστας Μαρματάκης ήταν η «ψυχή» όλων των κινημάτων, ήταν ο «συγκεντρωσιάρχης» της Κουμουνδούρου και γνωρίζει πολύ καλά τα τοπικά αριστερά στελέχη ανά την Ελλάδα, ανεξαρτήτως αν αυτά έχουν μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επιλέξει την ΛΑΕ ή τον δρόμο του ανένταχτου της Αριστεράς. Ο Κώστας Μαρματάκης με δημόσια δήλωσή του στις 28 Αυγούστου είχε δημοσιοποιήσει τους λόγους της παραίτησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το Ρέθυμνο, στο εγχείρημα φαίνεται να συμμετέχει ο δικηγόρος Θοδωρής Τσούλας. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε για το νέο κόμμα:

«Η Πλεύση Ελευθερίας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα εμμονικό κόμμα. Έχει εμμονή με την δημοκρατία».

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με την κάθοδο Κωνσταντοπούλου στην Κρήτη.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...