15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Περιοδεία Πιερρακάκη – Καραγιάννη στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Ο Μητσοτάκης ήλθε, περιόδευσε και απήλθε.

Τσίπρας και Ανδρουλάκης “κονταροχτυπιούνται” με επίκεντρο το Ρέθυμνο, ενώ και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί θα κατέλθουν στην Κρήτη, το προσεχές διάστημα.

Πάντως, στη ΝΔ δεν εφησυχάζουν και την τελευταία εβδομάδα κατεβάζουν το “βαρύ” πυροβολικό τους, τον πρώην υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη που θα συνοδεύεται από τον πρώην υφυπουργό αρμόδιο για τα έργα στην Κρήτη, Γιώργο Καραγιάννη.

Το δίδυμο των πρώην υπουργών θα βρεθεί στο νησί την Κυριακή 18 Ιουνίου, προγραμματίζει επίσκεψη στο Λασίθι, στις περιοχές που δεν πήγε πρόσφατα ο Μητσοτάκης, ενώ τη Δευτέρα 19 του μήνα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Ηράκλειο με επισκέψεις εξπρές στη Μεσαρά και μια εκδήλωση πιθανότατα έξω από το εκλογικό κέντρο.

Πιερακάκης και Καραγιάννης δεν θα μείνουν πάντως στην Ανατολική Κρήτη αφού η κάθοδος τους θα έχει επίσκεψη στα δυτικά και βέβαια ανάλογες βόλτες σε Χανιά και Ρέθυμνο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ