20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Περιοδεία Π. Πολάκη και Γ. Πετράκη σε Αγίους Πάντες και Μεγάλα Χωράφια

Ημερομηνία:

Η προεκλογική ημέρα της Τρίτης 16 Μαΐου 2023 για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα Χανιά Παύλο Πολάκη και Γιώργο Πετράκη, έκλεισε με περιοδεία στους Αγίους Πάντες (Μπαμπαλί) και στα Μεγάλα χωράφια.

Στους Αγίους Πάντες οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κουβέντιασαν με κατοίκους της περιοχής για την εκλογική μάχη που έρχεται και το επίδικο των εκλογών που είναι μια νέα προοδευτική κυβέρνηση σωτηρίας για τη χώρα και τον λαό!

Τέλος, μέσα σε κλίμα ζεστής φιλοξενίας σε τραπέζι που παρέθεσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι στα Μεγάλα Χωράφια, οι δύο υποψήφιοι ανέλυσαν την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι παραγωγοί της υπαίθρου και εξήγησαν γιατί οι άνθρωποι της πρωτογενούς παραγωγής πρέπει να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πολιτική αλλαγή στη χώρα…!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ