20.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στην περιοχή του Δήμου Αποκορώνου

Ημερομηνία:

Χθες Πέμπτη 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στην περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της νομαρχιακής επιτροπής και των τοπικών οργανώσεων επισκέφτηκαν τις Καλύβες, τον Βάμο και τις Βρύσες Αποκορώνου.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της περιοδείας οι πολίτες του Αποκόρωνα έδωσαν το μήνυμα για την αλλαγή και την προσμονή ώστε το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα απευθύνει στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο την τελευταία του πολιτική ομιλία.

Τέλος η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων καλεί όλους του πολίτες να συμμετέχουν στην γιορτή της δημοκρατίας και να δώσουν μήνυμα ελπίδας με την επιλογή τους στις κάλπες την 25η Ιουνίου. ”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...