24.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Περιοδείες του ΚΚΕ στον νομό Χανίων ενόψει της μάχης των Ευρωεκλογών

Ημερομηνία:

Η Κομματική Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Χανίων της  ΚΝΕ συνεχίζουν την πλατιά εξόρμηση στο λαό και τη νεολαία της περιοχής με σύνθημα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Σπάμε τα δεσμά της Ε.Ε.». Ήδη εξελίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, περιοδειών και εξορμήσεων και συγκεντρώσεων, το οποίο εμπλουτίζεται μέρα τη μέρα, ώστε να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά του Νομού μας, σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά.

Για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ το ελπιδοφόρο ρεύµα αµφισβήτησης της κυρίαρχης αστικής πολιτικής – που έγινε διακριτό στις προηγούµενες εκλογικές µάχες – για να σταλεί πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό.

Σε κλίμα μάχης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ανάμεσα στα άλλα, προγραμματίζονται ανοιχτές συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις, ώστε ακόμη περισσότεροι να συμβάλουν με όλους τους τρόπους και από τις νέες κάλπες της 9ης Ιούνη να προκύψει ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα περιοδείες θα πραγματοποιηθούν από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σάββα Βασιλειάδη, καθώς και στελέχη του ΚΚΕ.

Τετάρτη 29 Μάη

  • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων στις 07:00, με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Λουτσέτη, επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης, Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Γηροκομείο Χανίων στις 10:00, με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Λουτσέτη, επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης, Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού και στα Σφαγεία Χανίων στις 11:00, με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης της Λαϊκής Συσπείρωσης.
  • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων θα περιοδεύει σε χωριά του Ανατολικού Σελίνου (Αγία Ειρήνη, Ροδοβάνι και Σούγια) από τις 18:30, με επικεφαλής την  Χαριτίνη Παπαδάκη , μέλος της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ.

Πέμπτη 30 Μάη

  • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων θα περιοδεύσει στα Νερά Κρήτης στις 12:00, με επικεφαλής τον Αγριμάκη Σπύρο, γραμματέας της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ και μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Πλατανιά του ΚΚΕ, οργανώνουν εκδήλωση σο Τσιράκειο Ίδρυμα στον Σχινέ με θέμα : ” Νερό Κοινωνικό Αγαθό, όχι εμπόρευμα”. Θα μιλήσουν ο Μανώλης Συντιχάκης, μέλος της Ε.Π Κρήτης και Βουλευτής του ΚΚΕ και ο Αλέκος Μαρινάκης , επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Παρασκευή 31 Μάη

  • Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 20:00 στο Παλιό Λιμάνι, στα Νεώρια, με τίτλο: «Τώρα ΚΚΕ δυνατό απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της ΕΕ και των κομμάτων της. Στον αγώνα για την ανατροπή τους!».

Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος. 

Κυριακή 2 Ιούνη

  • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο Εμπορικό Κέντρο του Πλατανιά στις 10:00, με επικεφαλής τoν Δημήτρη Ανθούση, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στα χωριά Καράνου και Ορθούνι στις 19:30, με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...