23.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η σημερινή προεκλογική ημέρα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί από το εργατικό κέντρο Χανίων. Ο Παύλος Πολάκης, από κοινού με τον συνυποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα Χανιά Γιώργο Πετράκη, συζήτησαν για ώρα με τη διοίκηση του Ε.Κ. και σημαντικών σωματείων εργαζομένων στα Χανιά, για την συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση τα τελευταία χρόνια που βιώνει ο κόσμος της εργασίας, αλλά και για να συντονιστεί ο βηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μαζί τους, για τις αυριανές λύσεις και φιλεργατικές παρεμβάσεις που οφείλει να κάνει η νέα προοδευτική κυβέρνηση που έρχεται…

Στη συνέχεια, οι Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πετράκης επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Βάμου. Εκεί είδαν και συνομίλησαν με προσωπικό και Διεύθυνση. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (ιδίως η περιφερειακή) και συνολικά το ΕΣΥ καταρρέει! Με αυτές τις συνθήκες και  ελλείψεις, εκτιμήθηκε ότι δεν βγαίνει υγειονομικά ούτε το καλοκαίρι…!  Έντονη ήταν σε όλο το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρέθηκε στον Βάμο, ότι η νέα προοδευτική κυβέρνηση που έρχεται στον τόπο, θα κληθεί άλλη μια φορά να ξανα-αναστήσει το ΕΣΥ… όπως και το 2015.

Νωρίς το απόγευμα και με την προσθήκη της επίσης υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα Χανιά Βάλιας Βαγιωνάκη, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις διαχείρισης και εμφιάλωσης νερού της ΕΤΑΝΑΠ στον Στύλο Αποκορώνου. Εκεί οι υποψήφιοι συναντήθηκαν και συνομίλησαν με παράγοντες της διοίκησης και της ευρύτερης περιοχής, τον πρόεδρο και διεθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης κ. Μανόλη Αποστολάκη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στύλου κ. Μανόλη Ζουλάκη και τον εκπρόσωπο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Γαβριλάκη. Πολύ ενδιαφέρουσα η ξενάγηση που τους έγινε στις εγκαταστάσεις του πολύ κρίσιμου για τη διαχείριση και το μέλλον του δημόσιου αγαθού του νερού, όπως και η επαφή και συζήτηση που έκαναν με το προσωπικό.

Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι τη μεγάλη ανατροπή της Κυριακής που έρχεται…!

Υ.Γ.: Μετά το τέλος  της περιοδείας και αφού ενημερώθηκε σχετικά, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε τα εξής: «Δυστυχώς, εξαιτίας του απίστευτα τραγικού χαμού του 25χρονου παιδιού από τα Σφακιά χτες τα μεσάνυχτα όταν κεραυνοβολήθηκε από κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ, είναι για μένα εκ των ουκ άνευ να συμμετάσχω στο μεγάλο πένθος των δικών του ανθρώπων και συμπατριωτών μου από την ιδιαίτερη πατρίδα μου… και να παρασταθώ στην κηδεία του! Για το λόγο αυτό δεν θα μπορέσω να είμαι στα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στα Χανιά… και θα με εκπροσωπήσει συνεργάτης μου στην εκδήλωση αυτή».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ